Poklon za slavu, donosimo vam ideje!

Sezona slava je uveliko počela, a ukoliko se spremate da idete u goste, a ne znate šta da poklonite domaćinima, donosimo vam ideje koji poklon za slavu sigurno neće biti greška!

by | decembar 20, 2022
Poklon za slavu Gorenje Toster

Brend Gorenje je nedavno izbacio liniju uređaja koju je dizajnirao čuveni francuski dizajner Ora Ïto. Oni su dizajnirani tako da se mogu uklopiti u svaku kuhinju, bez obzira na to koji stil enterijera je u pitanju. Vrhunska estetika ovih modela u kombinaciji sa visokim kvalitetom predstavlja idealne poklone za praznike, a trenutno se mogu naći i na akcijskim cenama. Otkrivamo vam naše favorite, koji će vas sigurno oduševiti, a vrlo moguće da ovaj poklon za slavu, uzmete i za sebe!

1.  Poklon za slavu – Toster

Verujte nam kada vam kažemo da će vas ovaj toster ostaviti bez teksta! Pored toga što lepo izgleda, funkcija sa visokim hodom omogućava vam da lako i bezbedno uzmete pecivo. Duboki i široki otvori savršeni su za tostiranje hleba, a uz to posebni stalak koji se podiže iz kućišta je savršeno mesto za podgrevanje kroasana ili drugog lisnatog testa. Zahvaljujući izboru između šest nivoa zagrevanja, svako parče biće savršeno prepečeno. Ovaj vrhunski toster takođe poseduje funkciju podgrevanja i odmrzavanja.

Poklon za slavu Gorenje Ketler

Poklon za slavu Gorenje Ketler

2.  Poklon za slavu – Ketler

Električna kuvala za vodu su uvek dobar izbor i nešto što svaka kuhinja treba da ima. Veoma su praktični i jednostavni za korišćenje, a uz pomoć njih možete napraviti šoljicu kafe ili čaja samo jednom rukom. Gorenje ketleri imaju unutrašnjost od nerđajućeg čelika. Dvostruki sloj omogućava bolju izolaciju koji održava vodu toplom duži period, on takođe smanjuje spoljašnju temperaturu kada je voda u posudi vruća ili ključajuća. Takođe, imaju zaštitu od pregrevanja praznog ketlera koja osigurava da će se grejač isključiti ukoliko ga slučajno upalite bez punjenja unutrašnjosti vodom. Automatsko isključivanje će ugasiti grejač kada se voda zagreje do ključanja.

Poklon za slavu Gorenje Kuhinjska vaga

Poklon za slavu Gorenje Kuhinjska vaga

3.   Poklon za slavu – Kuhinjska vaga

Ovaj mali uređaj je nešto što će svakome olakšati poslove u kuhinji, jer više ne morate da mozgate da li je plastična vagica bila dobro nameštena i da li je gramaža tačna. Kuhinjska vaga ima praktičnu funkciju koja osigurava da merenje bude precizno, resetujući vagu na nulu nakon što na nju postavite praznu posudu u kojoj će biti mereni sastojci. Kaljena staklena površina idealna je za merenje težine voća, povrća, mesa i drugih namirnica do 10 kg težine.

Poklon za slavu Gorenje Mikser

Poklon za slavu Gorenje Mikser

4.   Poklon za slavu – Mikser

Gorenje ručni mikser pobrinuće se za sve vaše potrebe pri mućenju. Opremljen je sa efikasnim metlicama od nerđajućeg čelika i dugačkim kukicama i posebnom funkcijom sporog starta koja sprečava prskanje sastojaka iz činije dok ih dodajete smesi ili na početku rada. Brzina rotacije se može polako povećavati prema potrebi različitih recepata, od sporog mešanja oraha ili komadića čokolade, do mućenja belanaca ili šlaga na najvećoj brzini.

5.   Poklon za slavu – Štapni mikser

Zahvaljujući mogućnosti prilagođavanja brzine možete pasirati hranu do tačne gustine koju ste zamislili. Izuzetno oštro i izdržljivo četvorostruko sečivo omogućava brzo i potpuno mućenje, seckanje i pasiranje hrane. Uz pomoć štapnih miksera svešćete vreme pripreme na minimum!

Pored ovih dizajnerskih uređaja, u  ponudi brenda Gorenje, mogu se pronaći i mnogi drugi mali kućni aparati po sniženim cenama na akciji Slavimo u krugu najmilijih koja traje do 15.01.2023. Specijalna praznična ponuda napravljena je samo za vas kako biste mogli nesmetano da pravite svoje kuhinjske čarolije ili da obradujete svoje najmilije korisnim poklonima.

PR Gorenje