Tamo gde je velika prolećna rasprodaja

by | mart 23, 2017

Pred uskršnje praznike, RODA je odlučila da obraduje potrošače VELIKOM PROLEĆNOM RASPRODAJOM u toku predstojećeg vikenda, u okviru koje će im pružiti priliku da uštede kupovinom proizvoda po sniženoj ceni i do 70 odsto. U svim RODA prodajnim objektima od subote, 25. marta do nedelje 26. marta, više od 8.000 artikala biće dostupno po neverovatno sniženim cenama.

Foto: Promo

Ukoliko ste u potrazi za tehničkim uređajima, sada vam se pruža prilika da na sniženju do 50 odsto pazarite sve iz ovog asortimana. Proleće je pravo vreme za uređivanje doma, a RODA to potvrđuje svojom ponudom, u okviru koje sve proizvode za domaćinstvo, od posuđa do tekstila, nudi na sniženju do čak 70 odsto. Ovaj trgovinski lanac je mislio i na mališane i obezbedio popust na igračke do 70 odsto.
Pravo mesto za porodičnu kupovinu je upravo ovde, jer RODA, pored širokog asortimana, nudi poseban ugođaj pri kupovini, garanciju kvaliteta, snižene cene, odloženo plaćanje čekovima na 300 dana i na 12 rata bez kamate za korisnike Platne Super Kartice.
Želimo vam veliku uštedu na prolećnoj rasprodaji.

Članak se nastavlja posle reklama

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: