Velvet senke za oči: Jesenji makeup trend koji ćete obožavati

by | septembar 14, 2023
Velvet senke za oči na devojci

Trendovi 90-ih se vraćaju, tako da nije iznenađenje što se svetlucave senke vraćaju. Velvet karmini nisu ništa novo, ali sada su tu i velvet senke za oči. Evo o čemu se radi.

Velvet senke za oči: Idealne su za izgled hrom devojke

Velvet ili baršunaste senke za oči stvaraju metalik efekat duo-hroma i često zahtevaju mešanje različitih boji senki i njihovih tekstura da biste postigli ovaj izgled. To je čini veoma svestranom, pa imate veliki izbor pri odabiru savršenog sklopa senki za vaš makeup.

Najženstvenija šminka: Najnoviji trend koji je zaludeo svet

Članak se nastavlja posle reklama

Vatrena velvet senka

Svetlucave senke su ključ za baršunasti sjaj i teksturu. „Velvet fire“ je savršen izgled u boji crvene cigle koji deluje neutralno što ga čini savršenim za lako uklapanje sa različitim modnim stilovima.

Neutralne krem nijanse

Uravnotežite krem nijanse baršunaste senke za oči sa ružičastim usnama i nežnim rumenilom. Ovaj  tip velvet senki će istaći vaše oči na zanimljiv način, ali u tom slučaju morate izbegavati jake karmine kako šminka ne bi bila previše napadna.

Članak se nastavlja posle reklama

Velvet senke za oči: Glazed Donut

Make up trend glazirane krofne Hejli Biber (Hailey Bieber) je veoma popularan, a ovaj tip baršunaste senke za oči će vas odmah osvojiti. Nežne ružičaste nijanse su se savršeno stopile sa belim svetlucavim senkama i stvorile savršen efekat.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Zlatno-smeđa kombinacija

Kombinacija zlatnih i smežih senki za oči su veoma elegantne. Međutim, morate dobro odabrati pravi spoj raznih tekstura kako biste dobili željeni efekat.

Članak se nastavlja posle reklama

Nude smeđe senke za oči

Za ovaj izgled koristite, braon i nude nijanse kako biste postigle baršunasti efekat. Dve nijanse nude senki nanesite u centar oka da biste dobili idealan izgled, a ako pronađete nijanse u nijansi svoje kože, tim bolje.

Članak se nastavlja posle reklama

Baršunaste senke za oči sa grafičkim ajlajnerom

Nemojte se plašiti da ispobate ovaj smeli look. Da biste ga postigli, najvažniji je prajmer za oči jer će vam on pomoći da se prajmer zalepe za kapke i da tu ostanu. Crno-bela kombinacija je večiti klasik.

Članak se nastavlja posle reklama

Duo Chrome senke za oči

Kombinacija dve jače nijanse boja takođe može izgledati dobro ako želite da naglasite oči. Baršunast senke će napraviti pravi hromatski izgled koji je idealan za ovu jesen.

Prigrlite divne boje jeseni sa hromatskim senkama za oči i uživajte u hladnijim danima u savršenim izgledom.

Članak se nastavlja posle reklama
djiledesign/GettyImagesPlus