Samo jedan ruž za usne u ovom trenutku zaslužio je titulu najpopularnijeg na svetu!

by | januar 5, 2017

Gde se prelistavaju stari, a najvaljuju novi trendovi? Pogađate, reč je o platformama Instagram i Pinterest, bar kada su u pitanju beauty i fashion novine. Pinterest je posebno inspirativna platforma, gde u svakom trenutku možemo da vidimo za čim to žene širom sveta žude i žele. 

S vremena na vreme, na Pinterestu zablista i određeni komad garderobe ili beauty proizvod specifičnog brenda, za kojim zaista sve žene „lude“ i čije fotke neprestano pinuju, a trenutnu je tu titulu pokupio ruž za usne u jednoj sasvim neodoljivoj boji.

Članak se nastavlja posle reklama

U pitanju je karmin čuvenog brenda MAC u nijansi „Watch Me Simmer“ – fluerescentnoj, ženstvenoj i potpuno neodoljivoj.

Pročitajte i… Jednostavna tajna zbog koje će vam svaki ruž za usne trajati osam sati

Članak se nastavlja posle reklama

Kliknite na sledeću stranicu, kako biste videli o kojoj nijansi je reč… 

Članak se nastavlja posle reklama

A photo posted by Jacquelin Rojas (@queeniejaxx) on

Zapravo, ova nijansa će tek postati pravi hit, i to sa dolaskom toplijeg vremena i visokih temperatura, jer je zaista savršena za leto i sve one vesele odevne kombinacije koje nam tada stižu. Zamislite samo ovu neon ružičastu nijansu uz preplanuli ten… Prosto idealno, zar ne?

Članak se nastavlja posle reklama

Ipak, blogerke širom sveta ovu vest nisu podnele tako sjajno, jer je MAC ovu nijansu iz prodaje povukao još 2012. godine i nemoguće ga je pronaći na tržištu, bar ne onom oficijalnom.

Članak se nastavlja posle reklama

Ipak, dame koje žele da prigrle ovaj trend nisu paničile, već su se potrudile da nađu aletrantivne varijante. I to im je pošlo za rukom – ako želite na usnama ovu jarku boju voća koja podseća na koktele i sladolede, posegnite za Rimmel Kate Moss Matte Lipstik u nijansi Vibrant Color ili Clarins Joli Rouge Lipstick u nijansi Bright Coral.

Pročitajte i… Tri najbolja parfema koja traju satima i satima nakon nanošenja? Ovo je moja lista!


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: