Pune usne: Jednostavni trikovi kako da učinite vaše usne senzacionalnim

by | januar 26, 2023

Pune usne nikada ne izlaze iz mode. Srećom, dok šminkeri koriste sopstvene tehnike da bi vi izgledali sjajno, na TikToku je iznedrio trend kako možemo da učinimo da naše usne izgledaju puno. Tehnika je i više nego jednostavma.

Pune usne o kakvim sanjate

Dok se poznate ličnosti okreću inekcijama kako bi dodali veštački volumen ili se podvrgavaju platičnim operacijama, mi to možemo učiniti usne punim u dva poteza kod kuće. I to bez igala i operacija.

pune usne

Hajlajter i sjaj za usne su sve što vam treba

Da, dobro ste pročitali! Ovo svi imamo kod kuće, a video sa TikToka koji je postao viralan nam sve objašnjava. Naime, potrebno je da prvo nanesete hajlajter na usne, ali da ne prekoračite konturu. A zatim sjaj za usne nanesite na sredinu svojih usana i spremni ste!
Tajna je u tome što hajlajter dodaje više tačaka na kojima usne reflektuju svetlost i stoga deluju da usne izgledaju veće i obimnije.

Tehnika broj dva: pune usne za tren

Neki šminkeri koriste drugačiju tehniku. Pre nego što rasporedite hajlajter po celoj površini usana, nanose ga na tanku četkicu i njome zaokruže usne, kao što biste to uradili olovkom. Ako se odlučite na ovu tehniku, zapamtite da nema potrebe da crtate veštačku konturu, već ocrtajte svoju. Nakon toga sjajem prekrijte preostali prostor na usnama.

Dodatni trikovi

Naravno, uvek postoje i dodatne sitnice na koje možete da obratite pažnju da bi vaše usne bile u fokusu. Prvo, obavezno noću koristite balzam za usne ili kreme sa kolagenom i hidratantnim sastojcima. Zatim, možete koristiti gušće kreme tokom noći. One stvaraju blagi prirodni otok uz pomoć posebnih komponenti koje stimulišu cirkulaciju krvi. Postoji još jedan trik, mada je on manje preporučljiv. Možete koristi sjaj za usne sa mentolom. On malo iritira usne i time povećava njihov volumen. Međutim, kozmetičari se baš i ne slažu sa ovim načinom.

Vrlo kratkim i lakim potezima, možete da imate pune usne za tren oka. Usne o kojima ste maštali sada su vam na dohvat ruke. Sve što treba da uradite je da isprobate ove tehnike i da se s osmehom pojavljujete gde god krenete.

puhhha/GettyImagesPlus, looking2thesky/GettyImagesPlus