Indi OSLABILA 10 kilograma!!!

by | januar 18, 2010

Pevačica Indira Aradinović Indi uporna je da uskoro vrati svoj pređašnji izgled i skine višak kilograma koji su joj se poprilično nataložili otkako joj je proradila štitasta žlezda usled hormonalnog poremećaja.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Indi smrsala


Za nepun mesec uspela je da vidno steše liniju, ali još ne namerava da smanji opseg svojih veoma napornih treninga iako kazaljka na vagi već pokazuje priličan napredak. U zemunskom fitnes centru „istopila“ je 10 kilograma vežbajući, ponajviše, na sve popularnijoj spravi „pauer plejt“, a ceo proces nadgleda njena instruktorka dozirajući joj obim i težinu vežbi. Pevačica, poznata po hitu „Bato bre“, prelazila je sa sprave na spravu, a nakon sat i po dobrog preznojavanja, kada je trening napokon završen, popila je skoro u cugu više od litar vode!

Članak se nastavlja posle reklama

 

Indy mrsava i debela

Članak se nastavlja posle reklama

 

Naravno, tretman mršavljenja podrazumeva i poseban režim ishrane i Indi je spremna da do ispunjenja svog cilja sledi sva upustva lekara i svojih trenera. A cilj je da se do marta meseca, kada bi trebalo da bude objavljen njen novi album, u potpunosti zategne i pred publikom pojavi u top formi. Kako je krenula, nema sumnje da će u tome i uspeti.

Članak se nastavlja posle reklama

Izvor: Kurir

Tagovi: