Slučaj CAKANA: Svaki dan drugi autfit!

by | novembar 6, 2009

Oni koji redovno gledaju „Farmu“ nisu mogli a da ne primete koliko je odeće Dragica Radosavljević, poznatija kao Cakana donela na najpoznatije seosko gazdinstvo. Ne samo što je verbalno, a pomalo i fizički opasna za svoje sapatnike, nego je prema mišljenju naših stručnig sagovornika, jedna od najbolje obučenih osoba na Farmi.

cakana

Mnogi su se zapitali koliko li para potroši na tolike trenerke koje menja li menja, a oni – koji su oduševljeni Cakaninim stilom – voleli bi da znaju gde mogu da se nabave te stvari. Doduše, mnogi se pitaju i zašto ona (ali ne samo ona), nosi naočare za sunce „u po’ bela dana u kući“, ali odgovor je vrlo jednostavan: tako se najbolje skrivaju podočnjaci. Da bismo saznali da li se njenom i oblačenju drugih farmera može nešto zameriti, pozvali smo one kojima je moda posao.

 

Članak se nastavlja posle reklama

SRĐAN VEKIĆ, dizajner: Najluksuznije „upakovana“ farmerka
Cakana uvek ima dobre naočare, čizmice i trenerke, koje često menja. Interesantno je da je koloristički potpuno „skockana“. U njenom odevanju ništa ne „vrišti“, niti izlazi u prvi plan, mada su stvari koje nosi vrlo skupe. Sve je odlično ukomponovano i primereno situaciji. Žena je znala gde ide i za tu priču se veoma dobro pripremila.

 

IVANA STANKOVIĆ, manekenka: Topalko, Marko, pa Cakana
Cakana ima fantastičan stajling. Mislila sam da imam dobru kolekciju marama tj. bandana, ali ona me je „pretekla“. Sve što obuče odlično je uklopljeno i dobro osmišljeno.

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

Članak se nastavlja posle reklama

Ovi komplimenti nisu odraz subjektivnosti, jer Cakana nije moj favorit, ali – kad je odevanje u pitanju, zaslužuje čestitke. Vrlo lepo se oblači i Topalko, baš onako, šmekerski. Vidi se da je vrlo pedantan. Muškarci obično greše, pa kad se odluče za jednostavne kombinacije, izgledaju dosadno, ali kod njega to nije slučaj. Jasno je da i u privatnom životu ima puno ukusa. Marko Đurovski je, takođe, super obučen. Sportski, a sa puno stila. Kad bih pravila modnu top listu, Topalko bi bio prvi, Marko drugi, a Cakana treća.

 

Članak se nastavlja posle reklama

cakana na farmi

 

Članak se nastavlja posle reklama

SRĐAN ŠVELJO, stilista: Cakana i Marko najdoteraniji, Bebi Dol fale „džiže“ da bi bila ona prava
Cakana je svaki dan obučena veoma moderno. Vidi se da vodi računa o detaljima, a i da joj se dopadaju vesele boje. Teško je izbrojati koliko je trenerki promenila. Sve što je obukla vrlo je kvalitetno i primereno ambijentu. Neće, valjda, praviti sneška belića u čizmicama na štiklu, kao Maja. Osim Cakane, dobro je obučen i Marko Đurovski. On je, prvih dana na farmi, izgledao kao da je krenuo na kafu u grad. Bez obzira što sam fan Bebi Dol, moram da primetim da se ne oblači kako ume. Sigurno joj za to nedostaju svi detalji i „džiže“, koje ima kod kuće. Doduše, bilo je situacija kada bi se doterala i našminkala, ali su retke.

 

Cakana na farmi muze kravu

Članak se nastavlja posle reklama

 

Tekst: Brankica Treskavica

Tagovi: