XYZ fashion center: Sinonim dobre kupovine

by | jun 16, 2009

Kalemegdan, Skadarlija, najbolji noćni provod, otvoren duh Beogradjana, Ada, lepe žene… na ovom spisku znamenitosti Beograda sada se nalazi i XYZ fashion center. Kada je moda u pitanju XYZ fashion center, svojom bogatom i raznolikom ponudom, uslugom i kvalitetom čini da kupovina ne bude više samo potreba, već i pravo, nesvakidašnje zadovoljstvo.

lepota i zdravlje burberry moda

Novi objekat Sportine group XYZ fashion center, smesten je u Ušće shopping centru, na preko 2000 kvadratnih metara i spada u najveće objekte te vrste u Evropi, donoseći pri tom potpuno novi koncept kupovine na ovim prostorima.
Ljubazno osoblje pretvara čin kupovine u prijatan doživljaj traženja pravog izraza potreba klijenata. Sama poseta i razgledanje radnje bez presije kupovine, druženje sa prodavcima, razgovor o novim trendovima ili dogadjanjima izdvajaju XYZ kao novi parametar kvaliteta života u našem gradu, a tome doprinosi i naš premium bar, koji pruža mogućnost predaha.
XYZ fashion center je u razmaku od samo dvadeset dana priredio i dva Fashion show-a koji su bili prilika da se poštovaoci mode, javne ličnosti, poslovni svet, i ostali posetioci upoznaju sa konceptom pristupačnog luksuza black label koji nudi XYZ.

lepota i zdravlje D&G

Na kraju, ali ne najmanje važno, XYZ fashion center po prvi put u našoj prestonici predstavlja imena kao što su Polo Ralph Lauren, Burrbery, K Karl Lagerfeld, Jenny Packham…
Ove modne ikone svaka za sebe definišu potpuno zaseban modni izraz koji do sada nismo imali prilike da kupujemo u našem gradu uz ostalih više od trideset svetski poznatih brendova kao što su: Armani Collezioni, Armani Jeans, , C’N’C Costume National, , D&G Dolce Gabbana, GF Ferre, Galliano, G-Star, Givenchy, Hugo Boss, Ice Iceberg, Joop!, Just Cavalli, Marc Cain, Swiss Cross, VJC Versace, Who’s Who i mnoge druge.

Članak se nastavlja posle reklama
lepota i zdravlje D&G

Tagovi: