Kako je izgledalo snimanje februarske naslovnice sa Aleksandrom Jeftanović

by | 20 januara, 2022
snimanje februarske naslovnice

Vodimo vas na snimanje februarske naslovnice za štampano izdanje Lepote i zdravlja! Saznajte kakva je bila atmosfera na setu, o čemu smo razgovarali sa voditeljkom Aleksandrom Jeftanović. 

Kada smo pozvali Aleksandru Jeftanović za naslovnicu našeg novog broja, nismo očekivali da će poznata voditeljka doslovce preuzeti „kormilo“ organizacije, te atmosferu na setu učiniti magičnom – uostalom, videćete to u videu koji vas čeka ispod.

A nakon što smo popričali s njom kasnije, shvatili smo da je ta energičnost dominantna crta koja je krasi, osim otvorenosti – što je za jednu popularnu ličnost prava retkost. Nekad zaštitno lice emisije City, danas, sa svojim dugogodišnjim kolegom i prijateljem Boškom Jakovljevićem , Aleksandra na televiziji K1 vodi emisiju Kec na jedanaest.Za početak, pitali smo je šta za nju znači zdrav život.

– Treniram tri puta nedeljno kao da način da, pod jedan, pobedim sebe. A, pod dva, ne želim da učestvujem u svom propadanju (smeh). Godine idu, ko ima sreće taj ostari, ali okej mi je da stanem na crtu, jedan na jedan, i da kažem „hajde da vidimo gde smo“.

U videu ispod poslušajte ostatak Aleksandrinog odgovora i pogledajte kako je izgledalo snimanje februarske naslovnice.

Video: Jakov Simović. Intervju i organizacija: Nađa Jokić. Foto: Mirko Tabašević. Stajling: Vesna Stanković. Šminka: Škola šminkanja Snežana Karović. Frizura: Kristina Purić

Pročitajte i… Šta vas očekuje u februarskom izdanju Lepote i zdravlja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.