Kako je izgledalo snimanje novembarske naslovnice sa Lenom Kovačević

by | 21 oktobra, 2021
snimanje novembarske naslovnice

Vodimo vas na snimanje novembarske naslovnice! Saznajte kakva je bila atmosfera na setu, o čemu smo razgovarali sa džez pevačicom Lenom Kovačević i koji su njeni omiljeni modni komadi za jesen … 

Lenu je nemoguće ne voleti. Koliko zbog njenih pesama, toliko i zbog činjenice da ćerka Dušana Kovačevića ima besprekoran imidž – verna je svom decentnom stilu od početka karijere.

Veoma je uposlena, čak i u ovo vreme kada malo ko od njenih kolega snima pesme i nastupa. Naše fotografisanje za naslovnicu zateklo ju je između nekoliko koncerata.– Upravo sam se vratila iz Crne Gore, a ono čemu se posebno radujem su nastupi u Dubaiju povodom sajma Dubai Expo 2020, jer sam dobila priliku da predstavljam našu zemlju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official)

Snimljene fotografije odraz su Leninog elegantnog, minimalističkog stila:

–  Jesen je moje omiljeno godišnje doba kada su moda i nega u pitanju. Volim čizme, trenč – koji je za mene najomiljeniji komad garderobe – rolke i, generalno, poslovni stil, volim odela.

Kako Lena nosi odela, ali i jednostavne, classy haljine, pogledajte na naslovnici novembarskog broja i u rubrici priča s naslovnice. Nas je na snimanju osvojila harizmom, ljubaznošću i besprekornim manirima, a sigurni smo da će i vas, kada pogledate naš video.

Pogledajte i… Kako je prošle jeseni izgledalo snimanje za sa Leonom Kovačević za rubriku „njena priča“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.