Kako je izgledalo snimanje sa Lenom Kovačević za oktobarsko izdanje “Lepote i zdravlja” (VIDEO)

Kakva je bila atmosfera na snimanju – pogledajte u ekskluzivnom videu!

by | 21 septembra, 2020

Osim o novim projektima (dve nove pesme i filmu u kojem je dobila priliku da se oproba i kao glumica), sa jednom od naših najtalentovanijih džez pevačica i kompozitorki, Lenom Kovačević, za oktobarsko izdanje magazina Lepota i zdravlje razgovarali smo i o ishrani, nezi, fitnesu, posvećenosti, samopouzdanju, ali i – onome što nosi nadu da se sve(t) vraća u normalu… A kakva je bila atmosfera na snimanju – pogledajte u ekskluzivnom videu!

Pravo iz studija, gde su Leni sredili šminku i frizuru, uz smeh i pesmu, stigli smo na mesto snimanja – Beli dvor. Ova simbolično odabrana lokacija mesto je na kome je Lena nastupala i više od dvadeset puta.

– Moj tim ume u šali da kaže da smo ‘dvorski muzičari’ (smeh). Još 2004. godine, imala sam čast da nastupam pred holandskom kraljicom, a potom i našom. Ipak, najlepše iskustvo koje me veže za Beli dvor jeste kad sam pevala na venčanju princa Filipa i princeze Danice Karađorđević –  uvela nas je Lena u priču. Na samom setu imali smo prilike da uživo čujemo i pokoji stih njene nove numere – s radnim naslovom Ne žalim.

I melodija i tekst naslućuju potpuno neobičnu pesmu. A otkrila nam je i da, osim ove, publika će uskoro imati prilike da čuje i još jednu – duet s Eminom Jahović. I dok iščekujemo nove sjajne note, koje će, ne sumnjamo, biti pravi hitovi, upitali smo je šta se sve promenilo u njenoj muzici od samih početaka do danas.

Danas jezik muzike razumem i doživljavam potpuno drugačije – daleko istinitije, bolnije i dublje. Moje pesme su postale deo mog života i pričaju priče mog srca. Na srpskom jeziku stigle su i do najslušanijeg radija u Africi (“Jill FM”), kao i radio-stanica u Zapadnoj Evropi, dok se pesma “Cafe”, ovog leta, slušala i u Turskoj, Grčkoj. Za mene je najveća čast da negde daleko čujem pesme na svom maternjem jeziku kaže Lena.

Kako je tema našeg ovomesečnog snimanja za rubriku Njena priča Glamur i boje, imali smo prilike da se na licu mesta uverimo i da joj – osim muzike – i boje i glamur fantastično pristaju. Uverićete se u to i kada pogledate video, a intervju u celosti donosimo u oktobarskom broju magazina Lepota i zdravlje.

Tamara BogunovićMirko Tabašević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.