Kako je izgledalo snimanje sa Lenom Kovačević za oktobarsko izdanje “Lepote i zdravlja” (VIDEO)

Kakva je bila atmosfera na snimanju – pogledajte u ekskluzivnom videu!

by | septembar 21, 2020

Osim o novim projektima (dve nove pesme i filmu u kojem je dobila priliku da se oproba i kao glumica), sa jednom od naših najtalentovanijih džez pevačica i kompozitorki, Lenom Kovačević, za oktobarsko izdanje magazina Lepota i zdravlje razgovarali smo i o ishrani, nezi, fitnesu, posvećenosti, samopouzdanju, ali i – onome što nosi nadu da se sve(t) vraća u normalu… A kakva je bila atmosfera na snimanju – pogledajte u ekskluzivnom videu!

Pravo iz studija, gde su Leni sredili šminku i frizuru, uz smeh i pesmu, stigli smo na mesto snimanja – Beli dvor. Ova simbolično odabrana lokacija mesto je na kome je Lena nastupala i više od dvadeset puta.

Članak se nastavlja posle reklama

– Moj tim ume u šali da kaže da smo ‘dvorski muzičari’ (smeh). Još 2004. godine, imala sam čast da nastupam pred holandskom kraljicom, a potom i našom. Ipak, najlepše iskustvo koje me veže za Beli dvor jeste kad sam pevala na venčanju princa Filipa i princeze Danice Karađorđević –  uvela nas je Lena u priču. Na samom setu imali smo prilike da uživo čujemo i pokoji stih njene nove numere – s radnim naslovom Ne žalim.

I melodija i tekst naslućuju potpuno neobičnu pesmu. A otkrila nam je i da, osim ove, publika će uskoro imati prilike da čuje i još jednu – duet s Eminom Jahović. I dok iščekujemo nove sjajne note, koje će, ne sumnjamo, biti pravi hitovi, upitali smo je šta se sve promenilo u njenoj muzici od samih početaka do danas.

Danas jezik muzike razumem i doživljavam potpuno drugačije – daleko istinitije, bolnije i dublje. Moje pesme su postale deo mog života i pričaju priče mog srca. Na srpskom jeziku stigle su i do najslušanijeg radija u Africi (“Jill FM”), kao i radio-stanica u Zapadnoj Evropi, dok se pesma “Cafe”, ovog leta, slušala i u Turskoj, Grčkoj. Za mene je najveća čast da negde daleko čujem pesme na svom maternjem jeziku kaže Lena.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako je tema našeg ovomesečnog snimanja za rubriku Njena priča Glamur i boje, imali smo prilike da se na licu mesta uverimo i da joj – osim muzike – i boje i glamur fantastično pristaju. Uverićete se u to i kada pogledate video, a intervju u celosti donosimo u oktobarskom broju magazina Lepota i zdravlje.

Tamara BogunovićMirko Tabašević