Sajam wellnesa i fitnesa u Beogradu

by | septembar 14, 2012

Prvi sajam posvećen fitnes i wellnes industriji u regionu, Wellfit, po drugi put biće održan u Beogradu, od 14. do 16. septembra u Belexpocentru. 

 

Članak se nastavlja posle reklama

Svi posetioci imaće priliku da izaberu opremu za predstojeću fitnes sezonu po najpovoljnijim cenama i uslovima plaćanja.

Koncept Welllfit-a inspirisan je sličnim sajmovima koje se održavaju u svetskim metropolama poput Barselone, Riminija, Njujorka i Londona, gde je osnovni cilj da se omogući što većem broju građana da upoznaju domaće instruktore, podstakne interakciju klubova i posetilaca i oživi fitnes scenu Beograda.

Prvi put na jednom mestu okupiće se 120 najboljih aerobik i fitness instruktora i trenera u Srbiji koji će objasniti sve što Vas interesuje o zdravom načinu života i demonstrirati kako vežbati na najnovijim spravama i rekvizitima.

Članak se nastavlja posle reklama

Mnoštvo zanimljivih izlagača i atraktivnih gostiju upotpunjeni sa neprestanom zabavom i ove su godine pravi razlog da od 14. do 16. septembra budete u Belexpocentru – epicentru fitnes vibracija u regionu. Ulaz na sajam je slobodan.

Više informacija na wellfit2012.rs

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: