Predsajamsko druženje s klincima

by | april 15, 2013

Svečano predsajamsko druženje sa mališanima i njihovim roditeljima počinje u nedelju, 21. aprila u tržnom centru „Delta City“. Kao i na 11. Wudy dečijem sajmu, koji će se poslednjeg vikenda aprila održati na Beogradskom sajmu, ulaz je besplatan.

Sa decom će se družiti klovnovi, animatori, a uživaće i u sportskom akrobatskom plesu za devojčice grupe „Beogym“, zumbi grupe „Zumbatomic“, ritmičkoj gimnastici, fitnesu za devojčice, predstavama rađenim po ugledu na njihove omiljene crtane filmove i još dosta iznenađenja očekuje decu i roditelje na svečanom predsajamskom druženju.

Članak se nastavlja posle reklama

Osim bogatog i raznovrsnog programa u kom će posetioci uživati, na prolećnom Dečijem sajmu biće oko 100 izlagača, koji će prikazati širok spektar proizvoda: ukusne slatkiše, poslastičarske proizvode, mlečne i voćne napitke, grickalice; odeću i obuću, razne vrste igračaka i deci zanimljivih sitnica, nezaobilazne balone, bicikle.

Takođe, moći će i da se upoznaju sa časopisima i knjigama za decu i roditelje, radio i TV programima za najmlađe, vrtićima, školama stranih jezika, horovima, dramskim grupama, sportskim i rekreativnim programima.

Članak se nastavlja posle reklama

Veliki broj izlagača izložiće opremu za bebe, sredstva za higijenu i negu, a starija deca moći će da uživaju u igraonici, kao i programu koji će specijalno za njih organizovati Savez za školski sport, a očekuje ih još dosta iznenađenja.

Članak se nastavlja posle reklama

Specijalan program za najmlađe priprema Vatrogasna brigada, Saobraćajna policija, Žandermerija, dok će osnovna pravila ponašanja u saobraćaju učiti zajedno sa Pažljivkom iz Agencije za bezbednost saobraćaja.

Generalni sponzor 11. Dečijeg sajma je Wudy, dok su ostali sponzori manifestacije: Becutan, Frikom, Rosa, Next i Bambi.

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: