Categories Lepota

4 jednostavne, a trendi ideje za stilizaciju punđe

S obzirom da postaje sve toplije, sve češće ćete imati potrebu da kosu podignete s vrtat, zato smo za vas pripremili nekoliko ideja za savršene punđe, sa kojima ćete biti spremne za svaku priliku, a neće vam oduzeti mnogo vremena.

4 jednostavne trendi punđe:

1. Niska punđa

Ispeglajte kosu, zatim na četku naprskajte malo laka za kosu i očešljajte se. Očešljanu kosu vežite u niski rep. Na krajeve kose dodajte još malo laka. Kosu obmotajte oko gumice, a vrhove pričvrstite ukosnicama.

2. Mokra punđa

Pripremite kosu na isti način kao i za nisku frizuru, a zatim uzmite pomadu za kosu i rasporedite je po celom temenu dok kosa ne bude sjajna u celini. Zatim je vežite u niski rep i odvojte dva pramena, tako da imate pramen iznad i ispod. Ova dva dela uvežite u osmicu, a njihove vrhove pričvrstite ukosnicama.

3. Kika punđa

Kosu očešljajte i vežite visoki rep. Od repa ispletite čvrstu kiku i obmotajte je oko gumice i pričvrstite je ukosnicama. Ukoliko imate bebi kosu, začešljajte je četkom na koju ste naprskali lak, kako bi frizura bila pesprekorna i ništa ne bi štrčalo.

4. Punđa 90ih

Odvojite nekoliko dužih pramenova koji će padati napred i uokviriti vaše lice. Kosu neobavezno, rukama oblikujte u rep na temenu iz gog ćete napraviti vrlo neobaveznu punđu.

Pročitajte i…4 frizure koje će učiniti da starije izgledate

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

 Foto: Thinkstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA