Categories Lepota

Vreme je za darivanje!

 

Darivanje je jedan od najlepših načina da pokažemo koliko nam je stalo do dragih osoba. Praznična sezona je pred nama i zato je pravi trenutak da krenete sa odabirom poklona za sve one koji vam čine život lepšim.Ukoliko vam je potrebna inspiracija, Avon je pripremiopopuste i dočak 70% i nudi vam savršen izbor ženskih i muških poklona.


Sada vam je na raspolaganju veliki izbor šminke, kozmetike i modnih aksesoara, a za jedan kupljeni parfem drugi možete dobiti za samo 10 dinara.


„Kvalitet mi je imperativ kada biram poklone za prijatelje i porodicu. Najmilije dame možete obradovati izvrsnomLuxe Volume Extravagance maskarom,Luxe Cashmere paletom senki i Luxe Couture kremastim ružem iz limitiranog novogodišnjeg izdanja. Uvek preporučujem Luxe liniju šminke jer sadrži samo najfinije sastojke koji pružaju koži dodatnu negu i daju dozu sofisticiranosti svakom make-up look-u“ – izjavilaje Maja Nikolić, i dodala da je ova kombinacija proizvoda idealna ako birate poklon koji je istovremeno elegantan i koristan.


Obradujte i sebe i svoje najmilije poklonima iz Avon brošure koja važi do 27. decembra, kao i na sajtu www.avon.rs.

 

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA