Categories Ljubav

Muškarci neće primetiti kakva vam je frizura, ali ove tri stvari sigurno hoće…

U želji da se dopadnemo muškarcima, mi, žene ponekad se previše opterećujemo trivijalnostima i polažemo preveliku pažnju na neke stvari koje oni zapravo i ne primete. Kako bih otkrila koje su to stvari koje će im zapasti za oko kada je devojka koja im se dopada u pitanju, napravila sam interno malo istraživanje među svojim prijateljima i otkrila…

Foto: Pixabay

Previše šminke
Sigurni smo da ste ovo već znale, ali i da uvek pronađete savršen izgovor zbog kojeg ipak morate da stavite malo jaču šminku, ali devojke, zapamtite, muškarci vole kada žena nema šminku na licu. I dok vi same za sebe ne mislite da ste lepe bez šminke, muškarac neće ocenjivati vašu lepotu, već će biti ponosan što nemate šminku.

Prejak parfem
Svi znamo da čulo mirisa budi ostale osete i nadražaje, ali ukoliko je vaš parfem previše jak delovaće uznemirujuće na vašeg partnera, čime ćete postići upravo suprotan efekat. Zato devojke, kada želite da ostavite utisak nemojte preterivati sa parfemom.

Izbegavajte solarijum
Koliko god mislile da će vam preplanuli ten bolje stajati nego prirodan ten, varate se. Statistika je pokazala da je muškarcima izuzetno odbojno kada vide devojku koja je preterala sa izlaganjem solarijumu. Preplanulost ionako nije u trendu već nekoliko sezona.


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA