Categories Moda

Ove naočare biće glavni asesoar sezone

 

Naočare su omiljeni detalj mnogim trendseterkama.Pogledajte koji su oblici ove sezone u trendu:

 

1. Minijaturne

Kada je Rijana na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Kanu na crveni tepih kročila s minijaturnim sunčanim naočarima, kakve su se nosile u devedesetima, pokrenula je jedan od vodećih trendova sezone i ovaj model naočara trenutno je najpoželjniji.

2. U obliku srca

Do sada su ih nosile tek individualke, ali naočare za sunce u obliku srca ove sezone postale su hit i među poznatim trendseterkama i modnim blogerkama, a njihovoj popularnosti najviše je pridonela modna kuća Saint Laurent koja ih je uvrstila u svoju kolekciju za aktualnu sezonu.

 

3. U boji

Upečatljive naočare za sunce sa staklima u svim bojama duge nose se još od prošle godine, a ni ove sezone ne idu nigde te su posebno popularne na festivalima.

 

4. Retro mačkaste

Ovo je jedan od najlaskavijih modela naočara koji sa sobom nosi i dozu pariškog chica. Ali pre nego što novac potrošite na jedan ovakav par, svakako proverite da li vaša mama ili tetka imaju svoje stare mačkaste naočare za sunce, jer tako ćete biti još više retro.

 

5. Sa neobičnim detaljima

Za one najodvažnije od vas, tu su i naočare za sunce s perlicama, kristalićima, cvetićima i raznoraznim drugim ukrasima u kojima ćete sigurno privući sve poglede gdje god se pojavite. I ovaj trend odobrila je Rihanna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA