Vreme je za prelistavanje! Stigao je junski broj magazina “Lepota i zdravlje”

by | maj 19, 2024

Novi dan, nova nedelja i novi broj Lepote i zdravlja na kiosku! Šta više poželeti?

Prelistajmo junsko izdanje magazina i saznajmo šta nas u njemu očekuje:

 

#1
Priča s naslovnice: Bojana Krsmanović “Nikada ne bih žrtvovala svoju nezavisnost”

Jedna od naših najangažovanijih modela u svetskoj modnoj industriji otkrila nam je koliko joj je važan posao kojim se bavi i nezavisnost koju joj je on doneo, ali i šta misli o braku, majčinstvu i drugim „sitnicama” koje život znače.

Razgovarala: Nadežda Jokić,
foto: Mirko Tabašević,
stilista: Vesna Stanković,
šminka: Nena Ilić,
frizura: Jelena Jovanović Srna za Studio Prostor

 

#2
Body works!

Kako se bliži leto, svima nam je u glavi jedno pitanje – kako do željene forme, a naša stručna sagovornica Maja Dimitrijević otkriva nam na koji način da uz adekvatnu ishranu i vežbanje zategnemo telo i eliminišemo masne naslage i celulit.

Razgovarala: Nadežda Jokić

 

#3
Summer Time and the Living is Easy

 

Dakle, sunce i more čekaju na vas! Zavirite u naš šoping vodič za modele kupaćih kostima koje ćemo nositi ove sezone. Birajte ih prema svojim oblinama, afinitetima, ali i boji tena!

Stajling: Vesna Stanković

 

#4
Zdrav san kao novi movement

 

San je jednako važan za zdravlje kao i redovna fizička aktivnost i izbalansirana ishrana, tvrde stručnjaci. Mislite o tome – jer kako su krenuli duži dani dešava se sve češće da zaboravimo na ovu činjenicu. Na stranu sve naše obaveze, brige i problemi koji nam i inače ne daju snu na oči. A kada se nakupi tih noći bez sna… Nema sumnje da je neophodno da redefinišemo rutinu spavanja – odmah!

Piše: Jelena Belimarković

 

#5
Udobnost (psihoterapijskog) kauča

 

Odlazak na psihoterapiju zaista više nije bauk i drago nam je zbog toga. Hajdemo još  korak dalje: saznajmo s kojim problemima se susreću klijenti, ali i njihovi psihoterapeuti u tom procesu. Osvrnućemo se na pitanja koja su važna klijentima na psihoterapiji, a posebno onima koji to još nisu i koji nikako ne mogu da se odluče da započnu psihoterapiju, a preko im je potrebna.

Piše: Lidija Ćulibrk

 

#6
Travel guide – iz prve ruke

 

Kako odabrati mesto na kome ćemo provesti nekoliko slobodnih dana ili otići tamo na letovanje? Fotografije na internetu umeju da zavaraju, a pohvale na društvenim mrežama mogu biti zaslužene, ali i deo marketinške kampanje. Kao i u vreme kad nismo sa dva-tri klika stizali na drugi kraj planete, i dalje nam mnogo znači kad od nekoga ko je negde bio čujemo da li mu je bilo lepo, šta ga je oduševilo, šta je video, a šta jeo, da li je skupo… Upravo zato sam poželela da mi tri žene koje mnogo putuju naprave svoju naj-naj listu, naravno maksimalno skraćenu – jer bi one sigurno imale materijala za ceo travel magazin: Mariju Kilibardu TV lice, Ines Janković, modnu kreatorku i Enu Jović, mejkap artistkinju.

Razgovarala: Brankica Treskavica