Modni žiri: Koji Antonijin stajling je najbolji?

by | maj 27, 2015
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Voditeljka i poznato TV lice, Antonija Blaće, mlada je dama puna stila. Kada pogledamo njen outfit čini se da svaki komad garderobe nosi i kombinuje sa pravom lakoćom. Intervju sa njom možete pročitati u najnovijem broju magazina „Lepota i zdravlje“ koji je na kioscima, a sada napravimo mali osvrt na njen stajling.

 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kada pogledate u ovu haljinu prosto možete da osetite miris mora. Ova modna kombinacija bi bila savršen izbor za večeru na plaži uz obalu mora. Blaga šminka i jednostavna frizura odlično se slažu uz ovu dugu hajinu.

Kliknite za nastavak teksta

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Evo i jedne druge krajnosti – šljokice i sjaj. Ovakav outfit je odličan za scenu na kojoj je i iznela ovu kombinaciju, ali ne praktikujte ovako nešto za izlaske ili, još gore, za vaše dnevne kombinacije.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Pepito nikada neće izaći iz mode. Kompleti sa ovim šarama čak su i dobrodošli, a ovde ga vidimo u kreaciji Darka Kostića. Sako ovakvog kroja me neodoljivo podseća na Chanel. Preklop za fake džep na suknji je višak, a uz ovu nežnu cvetnu košulju bolje bi se slagale neke nude sandale ili salonke.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

A sada je na red došla i jedna everyday modna kombinacija. Antonija, rado ćemo ti pomoći oko odluke: torbica na desnoj slici se mnogo bolje uklopila uz ovakav stajling. Zmijska šara, plus prljavo roze boja, zaista deluju fenomenalno.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ovakve haljine nas navode na Mihana Momosu, zar ne? Antoniji ona stoji savršeno i odlično joj stoji ovakvo nežno plavetnilo. Međutim, kaiš malo kvari celokupan utisak, složićete se.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ines Atelier i Darko Kostić ovom prilikom su od Antonije napravili jednu opasnu cicu! Sve je tu na mestu, ali, ponovo samo za scenu i pozornicu. Pa ipak, čini mi se da ovoliko crnilo samo zatvara njen duh i karakter, te da joj mnogo bolje stoje vesele i nežne boje.

Tagovi: