Elegancija belih komoda u domu

by | april 25, 2024
Bela komoda Forma Ideale

U svetu enterijera, bela komoda predstavlja više od samog komada nameštaja, ona je simbol elegancije, funkcionalnosti  i neprolaznog stila. Postala je ključni element u savremenom enterijeru i na razne načine je možete koristiti kako biste uneli eleganciju i funkcionalnost u svoj dom. Automatski ćete imati autentičan i prefinjen kutak, a ostaje vam samo da odaberete adekvatnu veličinu komode, u odnosu na dimenzije prostora za koji je birate.

Ukoliko komodu birate za ambijent spavaće sobe, poželjno je da odaberete model koji ima dodatne fioke, kako biste prostor lakše održavali urednim. Komoda FRIULI 4F, u kombinaciji dekora artisan hrasta i belog bojenog stakla sa crnim nogarima, doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta i može da bude sjajan izbor. Četiri fioke doprinose odlično raspoređenom upotrebnom prostoru. Gornja površina komode može da posluži i kao toaletni stočić za kozmetiku, parfeme, a možete postaviti i dekorativne elemente poput veštačke biljke ili ukrasnog stalka. U kutak kod komode bi se odlično uklopila i podna lampa SANDRA, modernog i minimalističnog dizajna, u dekoru drveta.

Komoda Porto

Komoda Porto

Članak se nastavlja posle reklama

Komoda PORTO 3K3F poseduje tri segmenta sa pregradnim policama i tri fioke, što je čini veoma  praktičnom, a kompatibilna je sa različitim modelima nameštaja namenjenim opremanju dnevnog boravka, spavaće sobe ili predsoblja.  Pored komode možete postaviti tabure LILI koji je istovremeno dekorativan, ali i funkcionalan detalj, kao i dekorativnu korpu od pruća koja je pogodna za odlaganje, a ujedno i interesantan dekorativni detalj u bilo kom ambijentu doma. Iznad komode jako lep detalj može biti umetnička slika, pa odaberite motiv koji bi vam se najviše uklopio.

Kada osmišljavate neki poseban kutak u vašem domu, odabir komode u skandinavskom stilu može vas usmeriti kako da i ostatak prostorije isprati ovaj trenutno jako popularan pravac. Ukoliko imate visoke plafone, odlučite se za komode sa nogarima, a ovaj interesantan detalj vizuelno će rasteretiti prostor i učiniti da svaka komoda izgleda elegantnije.

Komoda Goteborg

Komoda Goteborg

Članak se nastavlja posle reklama

Komoda GOTEBORG 3K1F u belom dekoru u kombinaciji sa sonoma hrastom deo je istoimene kolekcije koja će doprineti da vaš dom bude opremljen po najnovijim enterijerskim standardima. Zbog svoje funkcionalnosti, idealno bi se uklopila u dnevnom boravku, a lako se može adaptirati i kao deo drugih ambijenata doma.

Ukoliko je odaberete da bude deo vašeg dnevnog boravka, dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da u kutak dodate i podnu lampu SANDRA, kao i pleteni tabure u nekoj pastelnoj nijansi, kako biste dodatno osvežili prostor.  Prostor iznad komode je uvek interesantan za dekoraciju, pa možete postaviti neku umetničku sliku ili ogledalo.

Članak se nastavlja posle reklama

Bela komoda nije samo estetski izbor, već i praktično rešenje za organizaciju prostora u vašem domu. Bez obzira na veličinu prostorije ili vaše potrebe za skladištenjem, predstavlja elegantno rešenje koje će vaš dom učiniti funkcionalnim i stilizovanim.