Večita vikend dilema: Šta obući večeras?

by | oktobar 30, 2015

Mi smo pronašli inspiraciju u fotografijama koje je naš fotograf Boriš Kočiš nedavno snimio u Milanu sa Svetlanom Prodanić, osnivačem i urednicom bloga www.fashionpumpkin.com. Svetlanini outfiti dali su nam ideju…

_MG_0036_

Piše: Jasmina Ubiparip
Foto: Boris Kočić
Makeup: Andrea Raffai

Članak se nastavlja posle reklama

Haljine Ines Atelier koje na ovim fotografijama nosi Svetlana zaista su predivne, ali ne brinite, naša ideja nije da vam savetujemo da skoknete do ateljea ove dizajnerke i kupite ih (mada, to je super opcija, ali pretpostavljamo da mnoge od vas, kao i nas, muči „pitanje budžeta“…)

_MG_0238_

Umesto kopiranja 1:1, na osnovu „slobodne interpretacije“ Svetlaninih autfita, za svoj večerašnji autfit biramo sledeće: kratku haljinu ili suknju u kombinaciji sa visokim čizmama i mini-torbom sa kaišem (ovo poslednje je posebno zgodno ukoliko vam je u planu da se dobro izđuskate).

Članak se nastavlja posle reklama

_MG_0291_

Savet plus: Svima nama koje smo jače u gornjem nego u donjem delu tela (tzv. „jabuka tip“ građe) bolje će pristajati bluza koja prati liniju tela (nikako previše pripijena!) i uska suknja – delovaćemo vitkije. U suprotnom slučaju (pričamo o „kruška tipu“), dobra ideja je da gornji deo bude uži, a suknja zvono kroja ili sa falticama. Oba primera mogu da se vide na Svetlaninim autfitima.

Članak se nastavlja posle reklama

Šta vi planirate da obučete večeras? Otkrijte nam u komentarima i pomozite onima među nama koje i dalje nisu rešile svoju večitu vikend dilemu!

Tagovi: