Sitnice u koje treba investirati, prilikom selidbe u novi stan

by | maj 2, 2019

Vreme je za selidbu i bilo da ste kupili svoj stan, ili ste za sebe iznajmili nov, postoje sitni detalji, koji će oplemeniti vaš nov životni prostor i trebalo bi ia kupiti pred selidbu, kako biste od prvog dana uživali u svom novom životnom prostoru. Reč je naravno o sitnicama, koje će osim dekorative biti i dugotrajne, a neće vas izložiti prevelikom trošku.

Posteljina

Kvalitetna, a uz to i posteljina, koja se slaže sa dekoracijom spavaće sobe, moći će da bude izuzetno korisna, trajaće dugo i već od prvog dana oplemeniće vaš životni prostor.

Dekoracija za kupatilo

Želite lepo i uredno kupatilo, pa će vam trebati mekana prostirka za pločice u omiljenoj boji, a uz to i difuzer za sapun, kao i čaša za četkice za zube. Potrudite se da sve bude približno istih tonova, kako biste postigli svoj estetski cilj i svakoga jutra uživali u lepo uređenom kupatilu.

Posuđe

Ako želite da ukrasite svoj dom sitnicama, dobar set posuđa ne samo da će vam biti neophodan i koristan, već i veoma dekorativan. Odaberite lepe tanjire i escajg, a posebnu pažnju posvetite šoljama za ispijanje jutarnje kafe.

Ogledalo

Ogledalo je nešto što je neophodno svakom domu, a uz to, može dati potpuno novi izgled vašoj omiljenoj prostoriji. Veličinu i oblik ogledala izaberite pažljivo, jer je veoma važno da se uklope sa ostatkom vaše dekoracije.

Foto: @soopush

Pročitajte i…Proleće u vašem domu: Saveti za adekvatan odabir cveća

Tagovi:

top