Pun Mesec u Jarcu donosi dramatičan period za sve nas

by | jul 10, 2022
pun mesec u jarcu

Pun Mesec u Jarcu stiže nam 14. jula i donosi jedan veoma buran period. Ipak, to ne mora nužno da znači samo loše…

Generalno ove 2022. godine, na astrološkom planu prošli smo (i proći ćemo) kroz razne tranzite, naročito kada je u pitanju pun Mesec. A ovaj satelit u svakoj svojoj fazi i te kako utiče kako na ekosistem, tako i na nas same.

Pun mesec uvek donosi strast i promene, a u zavisnosti od toga u kom je znaku, određeni životni aspekt je naglašen.

Pun Mesec u Jarcu

Tokom jula očekuje nas ova pozicija Meseca. Ona nam donosi uspeh i obilje na profesionalnom planu. Jarcem vlada stroji Saturn koji je povezan sa 10. kućom socijalnog statusa. Kao rezultat, Mesec će ovoga puta „udarati“ na naš profesionalni život. Kada je pun, Mesec i te kako može biti dramatičan, ali to ne znači da će to nužno biti loše po nas. Ovo je moćno vreme za manifestacije.

Pun Mesec u tvrdoglavom Jarcu će nam doneti puno uzbuđenja, naročito na profesionalnom planu. Bićemo poletni, spremni za nove i izazove i projekte. Naš elan biće primećen i pravovremeno nagrađen. Iskoristite ovaj period da iznesete sve svoje ideje. Ispratite rokove i rasporede.

Pun Mesec nam takođe donosi period refleksije i kontemplacije. Procenite situaciju, istražite opcije i radite onako kao se osećate, mislite, znate i želite. Ovo je savršen period da date sebi vetar u leđa kada je karijera u pitanju. Stoga samo napred, uzdignute glave i hrabro!

lepotaizdravlje.rsZeynep Sezer/iStock/Getty Images Plus via Getty Images