Svestrani modeli ženskih cipela: Obuća koja odgovara svim damama, od 20. do 50!

by | april 3, 2023
Svestrani modeli ženskih cipela

Ovo su svestrani modeli ženskih cipela koje mogu da nose dame svih uzrasta i stilskih preferencija!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alba Zapater | Mstreinta (@mstreinta)

Modna industrija je naučila neke važne lekcije tokom pandemije. Uključujući potrebu za usporavanjem. Sve više brendova počelo je da pokreće održive kolekcije, smanjuje proizvodnju, napušta sezonalnost i organizuje različite projekte za preradu i ponovnu upotrebu ostataka tkanina i neprodatih artikala. A potrošači govore o odgovornoj modi i bezvremenskim stvarima. Na prvo mesto došla je osnovna garderoba sa svojom praktičnošću i bezvremenskim modelima. Danas otkrivamo koje cipele nisu podložne trendovima i zašto su pogodne za devojku u bilo kom uzrastu.

Svestrani modeli ženskih cipela

Minimalne sandale

Ne postoji ništa ženstvenije i elegantnije, od sandali sa tankim kaiševima i malom potpeticom. Ovi modeli su popularni među ženama svih uzrasta. Ženstvene, lakonske i elegantne – ove cipele izgledaju sjajno sa raznim odevnim kombinacijama, bilo da je u pitanju midi ili mini haljina, farmerke ili pantalone, teksas šorts ili bermude.

A njihova bitna karakteristika je da nikada ne izlaze iz mode. To jest, možete biti sigurni da će se ulaganje u idealan par danas isplatiti u budućnosti. A za takve sandale ne važe starosna ograničenja, jer su minimalističke cipele sa malim potpeticama prikladne u bilo kojoj garderobi iu bilo kom uzrastu.

Bele patike za trčanje

Najsvestraniji model obuće za svaki dan su bele patike. One su relevantne kako za sportski izgled, tako i za ženstvene, pa čak i klasične varijante. Ove cipele se mogu nositi i sa farmerkama, i sa pamučnim kardiganima, u kombinaciji sa laganom haljinom i strogim odelom i pantalonama. Da bi patike dugo trajale, trebalo bi da izaberete model od eko kože.

Svestrani modeli ženskih cipela- klasika

Omiljene cipele monarha i uvek relevantan par za svaki klasični i večernji izgled. Ovaj model je pogodan za modne žene u bilo kom uzrastu. Ali ovde se vredi kladiti na osnovnu paletu boja: to mogu biti crne, cipele u bež ili sivim nijansama. Bolje je odbiti previše svetle tonove koji su sada popularni – oni definitivno neće dugo trajati u trendovima.

Ravne čizme

Još jedan svestrani par cipela koji se ne plaši čestih promena trendova. Da, pre nekoliko sezona, džokejske čizme postale su pravi hit i pojavile su se u garderobi svake modne mode koja poštuje sebe, međutim, na primer, gumeni modeli su uvek relevantni.

Posebno po kišnom vremenu. Prednost takvog para cipela je što se mogu nositi bez obzira na godine. Možete upasati farmerke ili pantalone u čizme, uskladiti ih sa pletenom haljinom ili upotpuniti look sa teksas šortsovima.

Svestrani modeli ženskih cipela- mokasine

Sa početkom jeseni, svi heroji uličnog stila odmah se menjaju u svoje omiljene mokasine. Nedavno su relevantni modeli sa grubim đonom, ali klasične ravne mokasine nikada ne gube zamah. A mogu se nositi i sa školskim uniformama i sa kancelarijskim izgledom.

Chelsea

Zahvaljujući Danijelu Liju iz Bottega Veneta i Hedi Slimaneu u Celineu, Chelsea čizme su postale jedan od najpopularnijih parova cipela u poslednjih nekoliko godina. Modne ljubitelje privlači raznovrsnost takvih cipela, kao i njihov moderan i moderan izgled.

Čizme se lako uklapaju u svečani izgled i dodaju ženstvenim mašnama uz romantičnu haljinu ili kratku suknju. Chelsea se ne plaše trendova koji se brzo menjaju, jer uvek ostaju deo osnovne garderobe za svaki dan.

Lepota i zdravljeg-stockstudio/iStock/Getty Images Plus via Getty Images