Šta njegov kućni ljubimac govori o njemu?

by | april 19, 2012

Ako vaš novi dečko ima kućnog ljubimca, to može da otkrije mnogo o njemu. Sama činjenica da se brine o nekome pokazatelj je da je on osoba koja ume da voli i da je nežan i posvećen kao partner. Evo šta još možete da otkrijete o njemu na osnovu kućnog ljubimca kojeg ima.

Osobe koje imaju psa za kućnog ljubimva obično su verne osobe kojima nije problem da se obavežu, jer su ljudi obično povezuju svoje pse sa svojom budućom decom: „vaspitaju“ ih, vode u šetnju, razgovaraju sa njima i provode dosta vremena zajedno. Obratite pažnju na način kako se on odnosi prema svom psu. Ako imaju odnos pun ljubavi, ali se ipak zna ko je tu gazda, taj muškarac je nesumnjivo smiren i staložen, dok bi trebalo da se klonite osoba koje previše dopuštaju svojim psima i dozvoljavaju im da kontrolišu njihove živote.

Vlasnici mačaka su po pravilu osećajne osobe koje su uz to i pomalo nadmene i hvalisave. Ovakvi momci nisu previše spremni na promene, ali će uraditi sve za vas ako uvide da ste vredni toga.

Ako primetite da on ima akvarijum sa ribicama u stanu velike su šanse da ste pronašli muškarca koji nije previše otvorena i osećajna osoba. Ovakvi tipovi nisu previše strastveni i uživaju u miru i tišini, ali su uredni i brižni i znaju da cene sitnice u životu.

Papagaje imaju osobe koje mnogo vole sebe i obožavaju izazove, poput onog da nauče papagaja da govori. Takođe, takvi muškarci su energični i avanturističkog duha, a spontanost je jedna od njihovih glavnih karakteristika.

Egzotične životinje, poput zmija, iguana ili tarantula, drže muškarci koji vole da budu u centru pažnje i koji su verovatno mnogo nežniji nego što žele da priznaju. Ipak, ako vam jednom otvore svoju dušu, znajte da će učiniti sve za vas.

Tagovi: