Nivea Supreme Touch: Neizbrisiv osećaj negovane kože

by | februar 9, 2013

Zaista je divno biti žena! Uživati u bezbroj malih stvari svakog dana, svim bojama i mirisima ovog šarenog sveta. Zaplakati i smejati se na glas slobodno. Divno je kada možete da pokažete svoju ženstvenost i da uživate ogledajući se u nekim zadivljenim očima. Zagrliti voljeno biće nežno, meko i mirisno. Naravno, svaka žena ima neku svoju malu tajnu koja joj pomaže da bude to što jeste – a mi vam predstavljamo jednog sjajnog saveznika.

Novi NIVEA Supreme Touch kremasti gel za tuširanje sa raskošnim mirisom pruža blagu negu kože i dugotrajni osećaj hidratacije. Negujuća formulacija sa ši buterom i uljem makadamije ostavlja kožu nežnom i mekom – čak i nakon brisanja peškirom.

Devet pažljivo odabranih sastojaka NIVEA Supreme Touch kremastog gela za tuširanje brižno su pomešani kako bi razmazili čula. Slatke note bergamonta, mandarine i nektarine daju svežinu svilenkastoj peni dok nežan, lagan miris đurđevka u paru sa božurom i ružom neodoljivo podseća na miris proleća. Zavodljivi miris bele magnolije odvešće vas na neko divno sunčano mesto. Umirujuće nijanse puderastog mošusa spajaju se sa ši buterom i uljem makadamije pružajući telu infuziju ženstvenosti.

Tagovi: