Lisa Lesli: Najelegantnija dvometrašica

by | jul 21, 2013

Profesionalne sportistkinje krasi čvrsta mišićava figura, a njihova omiljena odeća i obuća su uglavnom sportske trenerke, farmerice i patike. Iako visoke potpetice i večernje haljine nisu njihovo područje, ponekad nas iznenade svojom elegancijom i seksepilom na kojima bi im pozavidele i holivudske zvezde. To je učinila i jedna od najboljih košarkašica Lisa Lesli.

The 2013 ESPY Awards

Iako ovu Amerikanku posebnom čini visina od gotovo dva metra i broj cipela 44, to niti u jednom trenutku nije umanjilo njenu lepotu. Bivša WNBA zvezda obožava elegantne haljine, a štikle joj nisu nikakva nepoznanica.

Lisa se pojavila na crvenom tepihu na dodeli nagrada „ESPY Awards“ za sportiste godine, a za ovu priliku prisutne je ostavila bez daha.

Tamnoputa lepotica vitku i čvrstu figuru je naglasila uskom, belom haljinom grčkog kroja ukrašenu svetlucavim detaljem na jednom ramenu i na taj način zasenila sve druge zvezde koje su te večeri uz nju pozirale.

Lisa definitivno treba da predstavlja uzor svim devojkama koje misle da zbog visine i sportske građe treba da izbegavaju glamurozan stil. Pogledajte još nekoliko njenih fenomenalnih izdanja sa crvenog tepiha.

The 2008 ESPY Awards

The 2010 Glamour Magazine Women Of The Year Awards

Ashley Judd and Dario Franchitti at the 2007 ESPYS in Hollywood

"Kevin Hart: Let Me Explain" - Los Angeles Premiere

Ashley Greene at The 2010 ESPY Awards in LA

The 17th Annual ESPY Awards in LA

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Fame

Tagovi: