Otvoren luksuzni Limegrove Fitness & Spa centar u Beogradu

by | novembar 29, 2013

Internacionalni Spa brend Limegrove™ otvara Limegrove Fitness & Spa centar u predivnom hotelu Metropol Palace u Beogradu, koji je kao deo lanca Luxury Collection kompanije Starwood nagrađen nekoliko puta i nalazi se na hot listi za 2013. godinu jednog od najprestižnijih časopisa Condé Nast Traveler.

HR girl with mud(464)

Limegrove Fitness & Spa centar prostire se na preko 1200 kvadratnih metara. U okviru njega nalazi se šest prostorija za masažu u kojima možete doživeti jedinstvene holističke tretmane LI’TYA, prostorija za relaksaciju sa predivnom lokacijom, zatvoreni bazen dužine 25 metara, jacuzzi, terma koju čine sauna, parno kupatilo i hladna soba, teretana sa najmodernijom opremom, studio za grupne treninge, kao i prodavnica sportske opreme i LI’TYA spa i kozmetičkih proizvoda.

HR ElixirGroup_4

Hair Care 25mls orange flowers 2037

Oils and Muds 1353

Limegrove Fitness & Spa pruža članovima kluba mogućnost da poboljšaju svoje zdravlje, fizičku kondiciju i opšte stanje duha. Registrovani članovi imaju neograničen pristup svim ekskluzivnim sadržajima uključujući teretanu, spa i wellness usluge.

U Limegrove Fitness & Spa centar dobrodošli su takođe i jednodnevni posetioci koji mogu da uživaju u opuštajućim i revitalizujućim spa tretmanima ili čak u all-inclusive isceljujućem iskustvu koristeći sve pogodnosti Limegrove celodnevnog paketa kako bi potpuno oslobodili i opustili svoje telo i ponovo pronašli svoj unutrašnji mir u komforu mirnog okruženja, daleko od stresa i obaveza svakodnevnog života.

Saradnja sa brendom LI’TYA, vodećom australijskom linijom spa kozmetičkih proizvoda sa pet zvezdica za kožu, kosu i telo, omogućila je da Limegrove u svojoj ponudi ima jedinstvene tretmane koji u potpunosti pružaju isceliteljske rezultate za telo i um.

HR Li'tya (18)

HR Jiga Gina Foot bath wild flowers 1389

LI’TYA u prevodu znači “od zemlje” i zasniva se na posvećenosti etičkim principima i principima održive proizvodnje koristeći divlje, čiste australijske biljke i organske sastojke. Ovaj brend spaja drevno i moderno znanje o biljkama sa aromatrapijom i terapijom dodirom.

Ova snažna osnova jezgro je kompanije i njenog pristupa. LI’TYA je konsultovala stare Aboridžine koji su voljni da podele njihovo znanje i shvatanja o zdravlju i blagostanju”, kaže LI’TYA autentični savetnik En Voren.

Svečano otvaranje Limegrove Fitness & Spa centra u hotelu Metropol Palace planirano je za januar 2014. godine.

Metropol - Welness small

Metropol - Pool

Tagovi: