Eni Libovic se kaje zbog fotografisanja Kim Kardašijan i Kanjea Vesta za „Vogue“

by | mart 26, 2014

Nakon velikog broja negativnih komentara upućenih na račun Vogue naslovnice na kojoj su Kim Kardašijan i Kanje Vest, konačno se oglasila i autorka fotografija, čuvena Eni Libovic.

The 2014 Vanity Fair Oscar Party

Žena koja je fotografisala imena kao što su Džon Lenon i Joko Ono (i to na dan kada je ubijen, 22. januara 1981), kraljicu Elizabetu II, Majkla Džeksona i mnoge druge je u svoj CV na kom joj mnogi zavide, dodala još jedan detalj: slikanje Kim i Kanjea za Vogue.

„Eni prezire te fotografije. Smatra ih užasnim, neprihvatljivim. Kompletan set je osmislio Kanje. On se bukvalno u sve mešao, diktirajući gde će šta da bude, kako će ko da stoji, pa je slobodno mogao i sam da fotografiše. Eni uopšte nije zadovoljna kako su slike na kraju ispale. Oseća se kao da se prodala“, izjavio je neimenovani izvor.

Urednica magazina Vogue Ana Vintur, koja je svojim postpukom razočarala mnoge poštovaoce modne Biblije, pre neki dan je sama prokomentarisala fotografije.

„Što se naslovnice tiče, moje mišljenje je da su oboje vrlo privlačni i šarmatni na njoj, i da je to u potpunosti bila naša ideja“, izjavila je.

Izvor: Story
Foto: Fame

Tagovi: