Novi Nespresso aparat donosi i nove ukuse omiljene kafe! Pritisnite dugme i otputujte u Gvatemalu, Afriku ili Peru!

by | 5 juna, 2023
Nespresso aparat donosi i nove ukuse kafe i uživak u istoj!

Savršen dizajn, jedno dugme, preko 35 mešavina i 30 sekundi za pun, kremasti ukus. VERTUO Nespresso aparat za kafu koji je hit u svetu – stigao je i kod nas!

Svetski poznati brend Nespresso, pionir sistema kafe u kapsulama, na srpsko tržište doneo je VERTUO – novi sistem za pripremu omiljenog napitka. VERTUO uz pomoć inovativne tehnologije priprema kafu koja ima izuzetnu punoću ukusa i kremastu teksturu i to samo jednim pritiskom na dugme. Kapsule za VERTUO aparat dolaze u četiri veličine, a sa njima se može pripremiti pet dužina kafe – od kratke Espresso pa sve do duge kafe u kojoj možete uživati tokom celog popodneva.

Novi Nespresso aparat


Aparat VERTUO poseduje novu Centrifusion™ tehnologiju, koja za 30 sekundi pravi kratku ili dugu kafu, ali će bez obzira na dužinu, kafe imati vrhunsku kremoznost i bogatstvo ukusa. Inteligentni sistem ekstrakcije pruža neverovatno visok nivo preciznosti jer VERTUO aparat prepoznaje bar – kod na kapsuli i u skladu s očitanim informacijama, prilagođava parametre kako bi pripremio najkvalitetniju kafu u željenoj dužini. Virtuozno, zar ne? Zato se zove VERTUO!

Koji novi ukusi nas očekuju?

A kada je reč o aromama i ukusima kafe iz VERTUO kapsula , i sama imena na kapsulama dovoljno intrigiraju. DIAVOLITTO je najintenzivniji Espresso. Ali, iako mu ime to govori, ova espresso kafa nema ni nagoveštaj grubosti – već samo fine drvenaste note i kremastu teksturu. Za ovu kafu koriste se oprana i prirodno obrađena zrna Arabike i Robuste.

Latinoameričke Robuste daju ovoj Nespresso VERTUO kafi gustu kremu i snažan ukus. Latinoamerička Arabika dodaje neke suptilnije arome. Ovoj mešavini je dodata neuobičajena Robusta iz Gvatemale da se uklopi u glatku i kremastu teksturu ove kafe. Zrna se odvojeno prže, tako da karakteristike porekla svake kafe ostaju u igri u ovom kratkom „đavolu“.

Nespresso aparat donosi i nove ukuse kafe i uživak u istoj!
INIZIO pripada liniji Gran Lungo kafa. Sa njom produžavate svoj užitak u ispijanju kafe. INIZIO je lagana mešavina istočnoafričkih Arabika – glatka i sočna sa cvetnim i notama prženih žitarica. Ove kafe svetske klase kombinuju se kako bi donele uglađenu, izuzetno aromatičnu šoljicu dostojnu svakog jutra ili odmora u mirno popodne. Tragovi cvetnih aroma, zaštitni znak etiopske kafe, naglašavaju toplu notu prženih žitarica.

Pomešane su i prirodno obrađene i oprane etiopske Arabike kako bi šoljica dobila složenost. Oprana kenijska Arabika unosi dašak svežine, a dajući joj nešto duže, tamnije prženje, razvija se njena tekstura. Etiopska zrna se svetlo, kraće prže da bi cvetne note ostale netaknute. Zajedno čine srednje prženu kafu koja daje neodoljiv baršunast osećaj u ustima.

Mešavina MELOZIO spada u kategoriju Mug – dugih kafa. Teško je da ne zavolite Melozio, jer to je harmonična mešavina latinoameričke Arabike koja donosi meke note žitarica i mednu slatkoću. Ova VERTUO kafa je aroma užitka. Brazilska kafa sorte Burbon je voljena zbog svoje slatkoće i izražene note žitarica. Pržena i pomešana sa blago prženom srednjoameričkom Arabikom, zaokružuje ovu VERTUO kafu kojoj je teško odoleti.
A iz linije Master Origin dolazi nam voćna i elegantna kafa Peru Organic. Organski sertifikovana zrna Arabike dolaze sa Anda, sa čak 2100 metara. Organski procesi koji se prenose sa generacije na generaciju, daju kafu koja je blagoslovena pažljivom brigom farmera. Master Origin Peru Organic Washed Arabica je podeljeno pržena kako bi se otkrila svetla, sočna svežina i elegantne voćne note naglašene notom prženih žitarica.

Nespresso aparat donosi i nove ukuse kafe i uživak u istoj!

Barista Creations VERTUO liniju stvorili su profesionalci u kreiranju kafe. Ovde vam maštu podstičemo ukusom BIANCO FORTE. Kada u BIANCO FORTE dodate mleko, aromatični karakter ove duge kafe prodire kroz slatku notu mleka. Inspiracija je stigla od barista u Melburnu. Oni su majstori intenzivnih, ali izuzetno izbalansiranih ukusa. BIANCO FORTE je mešavina odabrane kolumbijske i kenijske Arabike, koje se prilično tamno prže.
Sve ovo je tek nekoliko od ukupno 35 priča o aromama koje vas čekaju u VERTUO kapsulama.

Svratite do Nespresso butika ili naručite VERTUO aparat. Izaberite kapsulu za koju mislite da je prava za vas – sigurno je tu negde… Pritisnite dugme i otputujte u Gvatemalu, Afriku, Peru…

promo