Kako upakovati novogodišnje poklone: Najlepše ideje

by | 28 novembra, 2023
Kako upakovati novogodišnje poklone: Najlepše ideje

Već smo pisali o prazničnoj dekoraciji doma i trpeze, i pronašli ideje za najlepše jelke. A sad su na red došli i pokloni. Kako upakovati novogodišnje poklone?

Pokloni koji čekaju ispod jelke su ključni deo praznične dekoracije i treba im posvetiti punu pažnju. Zato smo za vas odabrali najlepše ideje za pakovanje novogodišnjih poklona.

Kako upakovati novogodišnje poklone

Ukrasne vrećice

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Handmade Company (@the_handmade_company)

Ove godine uradite nešto drugačije- upakujte novogodišnje poklone u vrećice od jute. Možete ih i sami napraviti. Nabavite veći komad materijala i isecite ga na željene komade, išijte krajeve i vežite vunicom. A ako imate vremena i znate kako se to radi, na svaku vrećicu možete i da izvezete neke praznične i zimske motive. Ovaj omot sigurno neće završiti u kanti za smeće.

Sa sušenim voćem

Suvo voće je zaista potcenjena praznična dekoracija, a ako ne želite da napravite venčić, stavite ga u svoje poklone. Uzmite jednovojan ukrasni pair i umotajte poklone. Zatim ih vežite kanapom i pričvrstite sušene kriške pomorandže.

Upakujte poklone u marame

Još jedna originalna ideja. Zašto ove godine ne biste upakovali novogodišnje poklone u neke lepe marame? Ni ovi omoti neće završiti na otpadu…

Sa grančicama jele

Jednobojni papir uparen sa ukrasnim koncem za poklone, crvenim bobicama i grančicama jele – idealan je način da upakujete novogodišnje poklone.

Dekorativne bombone

Još jedan divan i zabavan način da upakujete poklone. Sve što vam treba jeste ukrasni papir i lepljiva traka. Upakujte poklone da podsećaju na velike bombone.

Ukrasite poklone ruzmarinom

Ruzmarin ima divnu simboliku, lepo izgleda i još lepše miriše. Više nego dovoljni razlozi da ukrasite novogodišnje poklone grančicama ruzmarina.

Inspirisano prirodom

Ako volite prirodu, ovo je sjajan način da ukrasite novogodišnje poklone. Iskoristite suvo lišće, grančice, suvo cveće, bobice… Dovoljno je samo da prošetate po šumi ili parku odaberete ono što vam se najviše dopada. I odaberite smeđi ili zeleni ukrasni papir.

grinvalds/gettyimages.com