Kejt Mos se otarasila malerozne kuće

by | februar 1, 2011

Kejt Mos je uspela da proda kuću u kojoj su je nedavno „zadesile“ provala i poplava. Kupce očekuje kompletno sređivanje, ali to ne brine Kejt koja je u komšiluku već pazarila drugu komfornu rezidenciju.

Kejt Mos

Kuća Kejt MosNajplaćenija britanska manekenka Kejt Mos uspela je da proda kuću u kojoj je u proteklih nekoliko meseci doživela nekoliko neprijatnih situacija. Prvo je neko provalio u kuću, a nedugo zatim manekenka je, umesto po mekanim tepisima, šljapkala po baricama posle poplave.
Vila sa tri spavaće sobe se nalazi u londonskom predgrađu Sent Džons Vud i prodata je za 10 miliona funti.
Buduće stanare očekuje kompletno sređivanje kuće kao i iskopavanje podruma, ali to ne brine Kejt koja je već potpisala ugovor o kupovini novog doma u komšiluku.
Nova rezidencija manekenke ima sedam spavaćih soba, a pazarila ju je za „samo“ 7,5 miliona funti.
Nova kuća će, sudeći prema sadržaju, biti prvenstveno namenjena za zabavu – ima dva bara, veliku prostoriju sa binom i uređajem za karaoke.
Mosova živi sa dečkom Džejmijem Hincem, gitaristom benda „The Kills“, i Lilom, njenom osmogodišnjom ćerkom iz veze sa Džefersonom Hekom.
Prošle godine, kvar na cevima izazvao je poplavu. Šteta je iznosila 100.000 funti, dok su samo nekoliko dana pre toga provalnici iz njene kuće ukrali sliku Benksija poznatog umetnika za grafite, vrednu 80.000 funti.

Tagovi: