Merkur u Raku 2024: Ova planeta sutra menja znak, a evo šta to znači za nas

by | jun 16, 2024
Merkur u Raku 2024

Merkur sutra ulazi u Raka i u ovom znaku će biti do 2. jula. Evo šta nam donosi Merkur u Raku 2024.

Vrlo je verovatno da ćete u nastavku juna osećati da su razgovori sa voljenima postali više obojeni svačijim raspoloženjem i vaše društvene mreže će biti prepune objava. Svi ćemo biti sentimentalniji i emotivniji, negujući ton na koji komuniciramo jedni s drugima.  Takođe, vrlo lako ćemo upijati nova znanja i informacije.

Šta nam donosi Merkur u Raku 2024?

Merkur je planeta komunikacije, transporta i tehnologije i utiče na to kako se povezujemo sa drugima, izražavamo se i razmišljamo. Ona će ući u znak Raka kog vodi intuicija, emocije, energija i sigurnost zbog čega je Rak jedan od emocionalno najinteligentnijih znakova. Ovo može dovesti do posebno iskrenih interakcija, ali i težih suočavanja sa direktnim, nepristrasnim činjenicama.

Članak se nastavlja posle reklama

Ovan

Merkur u ovom znaku će učiniti vaš život posebno aktivnim ispunjavajući vaš kalendar mnogobrojnim obavezama.Ipak, bilo bi dobro da u svemu tome nađete malo vremena za predah. Želećete da se usredsredite na brigu o vašim porodičnim vezama i razmišljanje o renoviranju kuće ili selidbi.

Bik

Vaša radoznalost će biti na mnogo većem nivou nego inače. Želećete da učite, prikupljate informacije i provodite više vremena sa starim i novim prijateljima podjednako. A ako ste želeli da putujete, razmislite o putovanjima na kratke udaljenosti jer je to idealno vreme da otkrijete zanimljive znamenitosti.

Merkur u Raku 2024: Blizanci

Bez obzira da li planirate razmenu ideja sa kolegama ili razgovarate o ambicioznom cilju sa višim rukovodiocima, napredovaćete kada svoje veštine iznesete na sto na poslu. Možda ćete takođe otkriti da lako možete da se borite za veće nagrade kada je vaš trud u pitanju. A ako ovo jača i vaše samopouzdanje, osećaćete se kao da ste na pravom putu.

Članak se nastavlja posle reklama

Rak

Merkur ulazi u vaš znak, a to će vam omogućiti da postanete svesniji sebe i da to prenesete i svetu oko sebe. Imate priliku da sa više entuzijazma podelite tačno kako se osećate i koje su vaše vizije. Osetićete da vas ljudi slušajte. Takođe, vaše spoznaje bi mogle da vas inspirišu da eksperimentišete sa samoizražavanjem koji služi boljem usklađivanju vašeg identiteta sa načinom na koji se predstavljate.

Lav

Kada se ovaj tranzit dogodi, osetićete da vam svakodnevica postaje malo tiša jer će samostalni rad i briga o vašem mentalnom i emocionalnom blagostanju zauzimati centralno mesto. Bez obzira da li meditirate, pišete dnevnik ili ste istežete, pojačajte odmor. Takođe, možete napraviti značajne korake da biste se pobrinuli o svom psihičkom zdravlju.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Poželećete da se nađete u timskom radu i da provodite više vremena sa svojim društvom. Žudećete za mogućnošću da se osećate povezanije sa zajednicom i da doprinesete zajedničkom cilju. Merkur će biti i u vašem sektoru dugoročnih želja, tako da bi vas platonsko vezivanje moglo motivisati da ostvarite viziju na inovativne načine.

Merkur u Raku 2024: Vaga

Bićete osnažite da primenite sva saznanja koja ste stekli kako biste bili u centru pažnje na poslu. Imaćete priliku da održite impresivnu prezentaciju ili da govorite o svojim težnjama za unapređenje karijere. Ovo je plodno doba godine za postavljanje vas u lidersku ulogu ili da na drugi način ostavite svoj trag.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Merkur će se kretati kroz vaš avanturistički sektor i probudiće vašu potrebu za iskustvima koji proširuju horizont, Škorpije. Možete se prijaviti na onlajn kurs i isplanirati uzbudljivo purotvanje. Usavršavanje novih veština, čitanje ili bavljenje filozofijom možda nisu nešto što liči na vas, ali će vas možda posebno osnažiti.

Strelac

Ovo je idealno vreme da razgovarate sa voljenim osobama i da istražujete šta vam je potrebno da biste se osećali još prijatnije da se otvorite i zbližite. Ovo može biti neverovatno produktivno za detaljnije istraživanje seksualnih želja i fantazija. Takođe, moguće je da ćete se usmeriti i ka finansijskim ciljevima kojima ste oboje težili.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Bićete željni da se povežete sa ljudima jedan na jedan, makar i u onlajn verziji. Pošto ste vredni, cenićete činjenicu da možete da udružite snage sa nekim od svojih najbližih i najdražih. Takođe biste mogli da otkrijete sa su pregovori i posredovanje sada prirodniji, pa iskoristite trenutak tako što ćete razgovarati o bilo kom pitanju sa kojima se izbegavali da se suočite.

Merkur u Raku 2024: Vodolija

Osetićete nalet energije da se uhvatite u koštac sa svim obavezama na vašoj listi. Mogli biste primetiti da se vaš tempo života ubrzava. Ako ste želeli da isprobate novi čas vežbanjea ili da poboljšate svoju dnevnu užurbanost tako da se osećate jednostavnije i uravnoteženije, ovo može biti savršen trenutak da uronite u njega.

Ribe

Merkur će ući u vašu zonu romantike i samoizražavanja što će pojačati vašu sposobnost da se na spontaniji i zabavniji način povežete sa svojim najbližima i da obradite emocije na kreativni način. Oslobodite se predrasuda o tome kako bi nešto trebalo da izgleda i dozvolite sebi da pratite svoje srce.

Članak se nastavlja posle reklama
Natalia_Grabovskaya/GettyImagesPlus