Ljubavni horoskop od 17. do 23. juna: Zapamtite da je komunikacija dvosmerna

by | jun 15, 2024
Ljubavni horoskop od 17. do 23. juna

Ljubavni horoskop od 17. do 23. juna nam stavlja emocije u prvi plan i čini nas posebno osetljivim.

Početak nedelje obeležiće prelazak Merkura i Venere u znak Raka, a sredinom nedelje isto će se dogoditi i sa znakom Raka. Jasno je da su ovo pokretači naše emotivne strane koja će obeležiti treću nedelju juna.

Ljubavni horoskop od 17. do 23. juna

Ovan

Ovnovi će postati emotivniji i senzualniji i osetiće znake psihološke zavisnosti od voljene osobe. Veoma je moguće da će zbog toga u njima proraditi i ljubomora. Najslobodnije, najlakše, čak sa dozom humora na odnose će gledati od srede do petka.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Ove nedelje događaji će se povoljno odvijati za Bikove. Ako će im nešto stvarati probleme, to će biti njihov sopstveni temperament, koji ih naginje opsednutosti strastima, a često i ljubomori. Da bi nedelja prošla glatko, sve što treba da urade je da razgovaraju sa partnerom u ponedeljak.

Ljubavni horoskop od 17. do 23. juna: Blizanci

Blizanci će početi da gledaju na svoje romantične veze malo drugačije. Akcenat će se pomeriti ka iskrenosti, emocionalnosti i brizi, međusobnom razumevanju na nivou porodične i kulturne tradicije, svakodnevnog života i svakodnevnih detalja. Mnogi predstavnici znaka će morati da se prilagode stavovima svog partnera.

Rak

Rakovima se spremaju prijatne promene po pitanju ljubavi: povećana privlačnost i društvenost, harmonizacija odnosa, prilika za upoznavanje ljudi (uključujući i inostranstvo). Nije važno da li napredak izgleda skromno. Male promene će podrazumevati veće, ali će za njih trebati oko godinu dana.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

U toku ove nedelje će doći do promena u ličnom životu Lavova. Raspoloženje koje će ih obuzeti im se možda neće baš dopasti. Neće se svi radovati gubitku lakog, slobodnog načina komunikacije, kao i blago maglovitim, ali tako prijatnim i primamljivim horizontima koji su pred nama. Neki Lavovi će morati da se odmore od romanse.

Devica

Ove nedelje zvezde obećavaju Devicama pozitivnu dinamiku u njihovoj romantičnoj priči. Komunikacija će postati toplija i iskrenija, a pojaviće se i nagoveštaj zbližavanja u neformalnom okruženju. Afera se može razviti u iskrenu ljubav, a neobavezna veza može se pretvoriti u buduće prijateljstvo.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni horoskop od 17. do 23. juna: Vaga

Vage će morati da se prilagode promenjenoj situaciji i da promene nešto u svom ponašanju. Mnogima će biti potrebno više poverenja i toplija komunikacija, ali je neće uvek imati. Na primer, ovakva očekivanja možda neće biti ispunjena u subotu i nedelju.

Škorpija

Ova nedelja će početi prijatno za Škorpije. U ponedeljak postoji velika verovatnoća vesti od voljene osobe i odgovori na zahtev za poznanstvo. Predmet simpatije iz dalekih zemalja može vas podsetiti na sebe. Oni koji su u paru i imaju problema sa velikim svađama će imati priliku da o mnogo čemu razgovaraju i da se dogovore.

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac

Strelčevi će biti primorani da obrati pažnju na one aspekte svoje romanse koji su bili skriveni od njih. Njihov intimni ili duhovni aspekt može zahtevati pažnju. Nije uvek lako razumeti jedni druge. Ponekad ćete morati ponovo da prihvatite jednostavne očigledne istine. Sredina nedelje je posebno važna.

Jarac

Harmonija u ljubavnim odnosima će biti nezamisliva za Jarčeve. Jer neće dobijati nikakve povratne informacije, što će posebno biti naglašeno do vikenda. U idealnom slučaju, očekuje se prijatan dijalog, ali je i to moguće da će se pretvoriti u monolog partnera koji će početi da priča o sebi, tražeći simpatije ili komplimente.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni horoskop od 17. do 23. juna: Vodolija

Vodolijama je preporučljivo da u ponedeljak i utorak budu pažljivije u izgradnji odnosa sa svojim najmilijima. Ne bi trebalo da dozvolite sebi manipulativne tehnike, agresivne manifestacije kontrole ili ljubomore. Ako postoji razlog za razgovor (uključujući i svakodnevni život), bolje je da ga ne izbegavate jer će vas to samo više koštati.

Riba

Ove nedelje će Ribe morati da steknu samopouzdanje i jasnoću u svom ličnom životu, kao i da harmonično iskuse svaki razvoj događaja u njemu, i to već u ponedeljak. Ribe, koje su naprasno sumnjale u svoju sreću, dobiće potvrdu reciprociteta, a one koje su se razočarale naći će prijatnu utehu.

Primorac91/GettyImagesPlus