Horoskopski znak Blizanci: Radoznali i komunikativni ljubitelji znanja

by | maj 24, 2024
Horoskopski znak Blizanci

Horoskopski znak Blizanci je treći predstavnik Zodijačkog kruga, a njihova sezona će ove godine trajati od 20. maja do 20. juna.

Blizanci su promenljivi vazdušni znak kojim vlada Merkur.  Merkur je planeta komunikacije i putovanja. Merkur je nazvan po jedinom rimskom bogu koji je mogao slobodno da putuje između podzemnog sveta i nebesa. To objašnjava društvenost i energiju Blizanaca.

Horoskopski znak Blizanci: Osobine ličnosti

Poput svog vladara Merkura, Blizanci imaju želju da manevrišu između carstava, pa će vrlo rado ćaskati sa svim vrstama ljudi i ići za njihovim radoznalim umom. Oni su brbljivi, radoznali, fleksibilni, maštoviti i veoma komunikativni.

Članak se nastavlja posle reklama

Najbolje osobine Blizanaca

Blizance predstavljaju dve osobe koje su u konstantnom razgovoru i njima je potrebna mentalna, ali i fizička stimulacija. Veoma su povezani sa intelektualnim aktivnostima i znanjem. Njima je obavljanje više zadataka i obaveza odjednom sasvim prirodno, pa zbog toga često lako izgrade uspeh na bilo kom polju. Osim toga, oni su čarobnjaci kada je komunikacija u pitanju, pa vrlo lako grade skladne odnose.

Najgore osobine Blizanaca

Prilika i želja za ličnim rastom često ovaj znak dovode u problem. Njih prati stereotip da vole da ogovaraju i preterano flertuju, a to se događa zbog njihove želje da prošire vesti. Neophodno je da nauče koje informacije treba da kažu, a šta je bolje da drže u tajnosti.

Horoskopski znak Blizanci u ljubavi

Kada su Blizanci u pitanju, odnosi u vezi i generalno ljubav moraju biti uzbudljivi, stimulativni i konstantno sveži. Iako često radije biraju polugamiju, to ne znači da oni ne mogu ostati u paru na duže. Međutim, oni imaju duboku potrebu za novim stvarima, druženjem i uzbuđenjem u svim aspektima života.

Članak se nastavlja posle reklama

Put do srca Blizanaca je kroz um. Impresionirajte ih svojim intenzivnim pristupom najnovijim trendovima i sposobnošću da neometano prelazite sa teme na temu u toku razgovora. Predstavnici ovog znaka vole da osete da mogu da razgovaraju sa svojim partnerima o svemu i svačemu.

Blizanci su avanturistički raspoloženi u spavaćoj sobi, a njihova prozračna priroda znači da će prljavi razgovori, seksting i igranje uloga verovatno biti na njihovoj listi.

Članak se nastavlja posle reklama

Kompatibilni znaci sa Blizancima

Blizanci se najčešće povezuju sa ljudima koji mogu da zadovolje njihovu potrebu za intrigantnim razgovorom. Komunikacija je jedan od njihovih trikova u rukavu.

Kompatibilni znaci

Generalno najkompatibilniji znaci za prijateljstva i romantične veze su vazdušni znaci kao što su Vodolija i Vaga jer će imati urođeno razumevanje mentalne prirode Blizanaca. Vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strelac) su veoma energični i mogu se dobro slagati sa Blizancima.

Članak se nastavlja posle reklama

Nekompatibilni znaci

Sa druge strane, Blizanci će se mnogo teže slagati sa vodenim znacima kao što su Rak, Škorpije i Ribe. Oni žude za emocionalnom vezom i udobnošću. Njima je potreban pokret i stimulacija.

dikushin/GettyImagesPlus