Kako će Sunce u Blizancima uticati na sve horoskopske znake

by | maj 18, 2024
Kako će Sunce u Blizancima uticati na sve horoskopske znake

Od 20. maja do 21. juna, to jest dok je Sunce u Blizancima, svi ćemo biti komunikativniji, druželjubiviji i aktivniji na svim poljima. 

Tokom sezone Blizanaca, Sunce prelazi iz slatkog, sporog i mirnog Bika u živahne, društvene, brbljive Blizance. Kada je sezona Blizanaca u punom jeku, to je prilika za prikupljanje i razmenu informacija i povezivanje sa drugima. Tokom sezone Blizanaca, možda ćete se osećati sklonijim da ubrzate tempo i raspršite pažnju. Iza svakog ugla je nova zabava koju vredi istražiti, avantura koja mami i razgovor u kojem želite da učestvujete.

Iako se Sunce kreće kroz Blizance svake godine, Mesec i druge planete formiraju posebne aspekte i tranzitiraju kroz različite znakove. Tako čine jedinstvenu astrološku sliku koja se razlikuje od godine do godine.

Članak se nastavlja posle reklama

Šta mogu da očekuju horoskopski znaci dok je Sunce u Blizancima

Ovan

Putovanje sunca kroz Blizance i vašu treću kuću komunikacije postavlja scenu da budete još društveniji nego inače, dragi Ovnovi. Želećete da provedete više kvalitetnog vremena sa prijateljima, upoznate nove ljude i planirate susrete sa kolegama posle posla. Maksimalno iskoristite ovo vreme da ostvarite svoje ciljeve oi udružite se prijateljima i kolegama. Čitajte više, putujte (makar i na kraće destinacije) i što više se družite sa braćom, sestrama i rođacima.

Bik

Vi obožavate perido dok Sunce boravi u vašem znaku, jer se tad svet kreće vašim tempom. Ali takođe ne možete a da ne uživate u sezoni Blizanaca, s obzirom na to da se Sunce kreće kroz vašu drugu kuću prihoda. Možete lakše da transformišete svoje velike ideje iz konceptualnih u konkretne i sposobne da podstaknu priliv novca. Takođe ćete razmišljati i negovati svoje samopoštovanje.

Blizanci

Dobro došli u svoju sezonu, Blizanci! Proteklih mesec dana, sunčano vreme u vašoj dvanaestoj kući duhovnosti možda je izgledalo prilično sanjivo, ali sada ste izašli u centar pažnje. Možda ćete otkriti da ste ažurniji i samopouzdaniji nego obično kada je u pitanju predstavljanje tog strastvenog projekta bliskog vašem srcu ili rad na ponovnom osmišljavanju vašeg ličnog brenda.

Članak se nastavlja posle reklama

Rak

Dok se Sunce bude kretalo kroz Blizance, u stvari će osvetljavati vašu dvanaestu kuću duhovnosti – sanjivi, maštoviti, pospani deo vašeg grafikona. Bićete maksimalno motivisani da se brinete o svom psihološkom blagostanju. Praktikujete meditaciju, vodte dnevnik, uvrstite psihoterapiju ili slične prakse samopomoći u svoju rutinu. A ako vam je jednostavno potrebno dodatno vreme za dremke ili pauze od svakodnevne gužve, uradite to bez osećaja krivice ili stida. Vaša sezona je odmah iza ugla, a to će biti potpuno nova priča.

Lav

Dok je Sunce bilo u Biku, vaš vladar se kretao kroz vašu desetu kuću karijere, što je možda značilo da ste više vremena provodili vodeći vojnu akciju, prateći profesionalne aspiracije. Ili zarađivali priznanje od nadređenih za svoj naporan rad. Sada, kada je Sunce u vašoj jedanaestoj kući umrežavanja, žudite da radite zajedno sa prijateljima ili kolegama da biste ostvarili svoje ciljeve.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Dok volite lagani tempo sunčanog vremena u Biku, sezona Blizanaca će se sigurno na neki način osećati udobnije, Devica. To je zato što, kao osoba kojom vlada Merkur, napredujete u povezivanju sa drugima i preletanju sa jednog zanimljivog poduhvata na drugi. A dok se Sunce kreće kroz vašu desetu kuću karijere, svoju pojačanu radoznalost možete primeniti na profesionalne aktivnosti. I steći značajnu naklonost ljudi koje poštujete i kojima se divite.

Vaga

Promena vaše uobičajene rutine – posebno ako uključuje provod jedan na jedan sa dragim prijateljem ili upoznavanje i zabavu novih prijatelja – je razlog zbog kojeg vam sezona Blizanaca toliko prija. Sunce se kreće kroz vašu devetu kuću avanture, pojačavajući vašu želju da pređete van svakodnevnog i proširite svoje vidike. Pošto je ovo takođe sektor visokog obrazovanja, mogli biste da budete više filozofski nastrojeni i zainteresovani za upijanje znanja i novih veština.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Tokom sezone Blizanaca, Sunce se kreće kroz vašu osmu kuću emocionalnih veza i zajedničkih resursa, pojačavajući vašu želju da se povežete sa drugima na emocionalno, duhovno ispunjen način. Savete je da otvoreno komunicirate sa partenrom i jasno kažete šta vam nije po volji. Klonite se pasivno agresivnih igrica. Ovo je takođe najbolja sezona za istraživanje seksualnih fantazija i zaron u projekte koji se odnose na zajedničku imovinu, kao što su investicije, štednja ili otplata dugova.

Strelac

Tokom sezone Blizanaca, putovanje Sunca kroz vašu sedmu kuću partnerstva usmerava vaš fokus na najintimnije veze. Ovaj period je kao stvoren za produktivne razgovore sa partnerom oko zajedničkog putovanja, renoviranja doma i planiranje letovanja. A ako postoji nedostatak reciprociteta ili jednakosti unutar partnerstva, sada je vreme da se pozabavite tim problemom.

Članak se nastavlja posle reklama

Šta donosi Sunce u Blizancima Jarčevima

Sezona Blizanaca aktivira vašu šestu kuću rutine i dobrog zdravlja, tako da ćete biti raspoloženi i sposobni da završite sve te sitne obaveze i zaista se držite svog kalendara. Tako ste marljivi i savesni u tome, ali sada zaista imate vetar u leđa. Ova energija je takođe savršena za brigu o vašem zdravlju i blagostanju. Možda ćete sagledati kako trenutno brinete o sebi fizički, mentalno i emocionalno. I odrediti nove načine da svoj pristup podignete na sledeći nivo.

Vodolija

Tokom sezone Blizanaca, Sunce se kreće kroz vašu petu kuću romantike i samoizražavanja, što je zaista bezbrižan, kreativan, razigran, zabavan sektor vaše natalne karte. Drugim rečima, sezona Blizanaca je stvorena za uranjanje u umetničke poduhvate, provođenje više vremena sa voljenima i prijateljima i deljenje onoga što vam je u srcu.

Ribe

Tokom sezone Blizanaca, vaš fokus je na vašem domu, jer je to sektor vašeg grafikona koji se aktivira u ovo doba godine. Bićete preokupirani brigom o porodičnom životu. Razmislite o tome da odvojite dodatno vreme da zalečite emocionalne rane ili da vodite iskrene razgovore sa voljenima da biste poboljšali odnos. Verovatno ćete biti raspoloženi za preuređenje doma, baštovanstvo…

Članak se nastavlja posle reklama