Horoskopski znak Vaga: Trendseteri zaljubljeni u ljubav

by | 23 septembra, 2023
horoskopski znak Vaga

Horoskopski znak Vage su sedmi znak Zodijaka i njen simbol je vaga pravde. Ovom znaku pripadaju oni koji su rođeni između 23. septembra i 22. oktobra.

Horoskopski znak Vage: Kakve su ovo ličnosti?

Sezona Vage dolazi, a vreme je i da otkrijemo nešto o njenoj ličnosti. Ako u nekoliko reči želite da opišete Vagu, onda bi trebalo da znate da su oni saosećajni, diplomate, orijentisani ka detaljima, harmonični i moral im je veoma važan. Njihova vladajuća planeta je Venera koja kontroliše harmoniju, ljubav i umetnost, a osim toga, Venerina energija se manifestuje kao želja sa spajanjem, kompromisom i stvaranjem ravnoteže.

One žele da pronađu ravnotežu svuda: u sferama socijalne pravde, prijateljstava i partnerstava. Često se smatra da su neodlučne, ali one su samo pedantne želeći da isprave pravdu. Poput Vodolije i Blizanaca koji su takođe vazdušnih znakova, Vaga je zainteresovana za ideje i ideale i uvek će biti tu da ukaže na nepravde i nejednakosti na tom putu.

Mogućnosti za rast jedne Vage

Vage stalno gledaju prednosti i mane svega. To ume da bude prilično zamorno, pa je stoga dobro ih podsetiti s vremena na vreme da svi prave greške i da to ne mora biti kraj sveta. Pored toga, Vage su fokusirane na pomaganje drugima kako bi sačuvale mir, ali često zaborave da se zauzmu za sebe. Veoma im je važno da razgovaraju o svojim osećanjima, umesto da sve guraju pod tepih.

Horoskopski znak Vaga u ljubavi i seksu

Vaga je pasivna i nesigurna kada su u pitanju odnosi. Ukoliko vam se dopada Vaga, budite sigurni da ćete vi morati da učinite prvi korak. Kako je Venera njihova vladajuća planeta, one su veoma poznate po tome da uživaju u finim stvarima u životu. One vole da budu mažene i pažene i da budu viđene po skupocenim restoranima.

Tipične Vage ne vole dramu u odnosima sa bližnjima, ali vole da je posmatraju izdaleka. Istovremeno, oni će uživati u pozorištima, umetničkim galerijama i svuda gde mogu da upijaju umetnost i kulturu. Iz tog razloga su ovo najbolje destinacije za izlazak.

Iznad svega, Vage su upoznate sa tim da je ljubav veća od samo dvoje ljudi. Ovde se radi o etici, pravičnosti i ostatku vernosti sebi. Njima je potrebno dinamično partnerstvo u kom mogu da razgovaraju o politici, vizijama, umetnosti, kulturi i pravdi.

Vaga kao prijatelj

Vage su veoma vešte u komunikaciji i mogu da se snađu u svakoj situaciji. One su društveno radoznale i uvek zainteresovana za načine na koje ljudi komuniciraju i razmišljaju. Vage veoma cene poštenje i to im je jedna od glavnih stvari i daće sve od sebe da bude nepristrasna. Potrudiće se da sasluša sve argumente i da ne donosi prenagljene zaključke.

Horoskopski znak Vage u karijeri i novcu

Znak kojim vlada Venera orijentisan je na ravnotežu i ne treba da vas čudi što tipične karijere Vaga uključuju posredovanje i borbu za ono u šta veruju. Popularni poslovi za ovaj znak uključuju sve što se tiče zakona, dizajna ili ljudskih resursa. One poseduju moć da sagledaju situaciju sa više strana.

Kompatibilnost drugih znakova sa Vagom

Ne postoje znakovi koji su u potpunosti kompatibilni sa Vagom, ali se dobro slažu sa ljudima koji im pomažu da se bore za ono što je ispravno. Kada su u pitanju prijateljstvo i romantične veze, najkompatibilniji znaci su Blizanci, Vodolije i druge Vage. Pored toga, one se mogu slagati i sa Ovnom i u tom odnosu će naučiti mnogo jedno od drugog.

Znakovi koji se nikako ne slažu sa Vagom su vodeni znaci (Rak, Škorpija, Ribe) jer imaju tendenciju da budu malo previše emotivni za tipične vage, dok zemljani znakovi (Devica, Bik, Jarac) mogu da percipiraju Vagu kao prevrtljivu i nestalnu.

Da li se prepoznajete sebe ili Vage u vašoj okolini u ovim osobinama? U svakom slučaju, jesenji horoskop i sezona Vage je tu, pa to proslavite tako što ćete pokazati Vagi u svojoj blizini da je voljena. Biće vam zahvalna na tome.

Stiže jesenja ravnodnevnica 2023: Kakve nas promene čekaju već ovog vikenda i traju cele jeseni?

Ridofranz/GettyImagesPlus