Jupiter u Blizancima 2024: Šta nam se sprema u narednih godinu dana?

by | maj 23, 2024
Jupiter u Blizancima 2024

Jupiter u Blizancima 2024. će nas naučiti mnogo tome, ali najviše će nas podsticati da ostanete optimistični i nakon neuspelih pokušaja i grešaka.

Dugo očekivani tranzit počinje 25. maja i traje do 9. juna. Tranzit će najviše uticati na promenljive znake kao što su Blizanci, Devica, Strelac i Ribe. Ipak, svaki znak Zodijaka će moći ponešto da nauči iz ovog perioda. Jupiter je poznat po tome što je ovo planeta rasta, obilja i ekspanzije.

Šta nam donosi Jupiter u Blizancima 2024?

Jupiter je takođe planeta učitelj i mentor, a to znači da ima sopstvenu mudrost i lekcije koje treba odagnati, baš kao i Saturn. Zahvaljujući Jupiterovima učenjima, možete shvatiti kada previše dobrih stvari postane loše po vas. Kada se Jupiter i Blizanci spoje imaćete osećaj kao da ste svuda odjednom.

Članak se nastavlja posle reklama

Tokom ovog perioda će se javljati dilema da imate previše opcija. Možda ćete se osećati kao da ste stalno na raskrsnici ili da preterano razmišljate o svojim odlukama. Međutim, budite svesni da ne možete imati sve što poželite. Tokom ovog tranzita će u fokusu bit i usavršavanje vaše komunikacije, aktivnog slušanja i veština javnog govora koji će vam pomoći da odlučite šta želite da radite.

Međutim, Jupiter će biti retrogradan od 9. oktobra do 4. februara naredne godine. Retrogradnosti nude priliku za preispitivanje i reviziju. Ovo će biti vreme da smanjite sve što je višak. Vaša sreća se takođe može okrenuti, ali bi to mogao biti prikriveni blagoslov na duge staze, posebno ako nešto ili neko napusti vaš život.

Ovan

Ne morate ići previše daleko da biste doživeli avanturu. U početku ćete se možda zapitati kako bi vaše neposredno okruženje moglo biti bolje. Međutim, Jupiter u Blizancima će učiniti da gledate svet kroz dečije oči. Drugačija perspektiva vašeg okruženja bi vam mogla otvoriti toliko novih vrata. Možda ćete se uključiti u svoju zajednicu ili preuzeti na sebe da naučite nešto novo iz zabave.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Isprobano i istinito možda više neće biti dovoljno dobro. Imati niz opcija može poboljšati vaše finansije. Ovo će biti i period za eksperimentisanje i ako ste otvoreni za nešto novo, Jupiter u Blizancima će to i doneti. Međutim, morali biste biti malo fleksibilniji i otvoreniji da biste požnjeli nagrade. To će možda biti malo zastrašujuće, ali neki rizici su isplativi.

Blizanci

Pogledajte šta to govori o vašem pravom ja, Blizanci. Trebalo bi da imate poprilično srećnu godinu kada Jupiter uđe u Blizance. Pošto ćete dobiti više pažnje nego inače, možda ćete želeti da shvatite na šta želite da privučete pažnju. Mogli biste primećeni zbog svog izgleda ili ponašanja. Iako drugi mogu da komentarišu koliko se menjate, ne bi trebalo da obraćate pažnju na to.

Članak se nastavlja posle reklama

Jupiter u Blizancima 2024: Rak

Ovo će biti vreme da se zabavite, Rakovi. Kako Jupiter uđe u Blizance, ovo će dodirnuti vašu kuću skrivenih talenata i slabosti. Možda ćete postati više u kontaktu sa svojim unutrašnjim svetom. To bi vam moglo pomoći da prođete kroz svoje duboko usađene načine razmišljanja i sisteme verovanja koji vas mogu kočiti. Nemojte se plašiti da popucate po šavovima ako vam to pomaže da postanete bolja verzija sebe.

Lav

Novi prijatelji i zajednice čekaju nekoga poput tebe, Lavovi. Sledeća godina bi mogla da učini čuda za vaš društveni život. Pojaviće se čudesne prilike za povezivanje sa novim i starim prijateljima. Nikada ne znate kuda vas ta interakcija može dovesti. Možda ćete biti prijatno iznenađeni ako nemate nikakva očekivanja. Nekad ljubavi počinju iz prijateljstva.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Poznavajući vas, verovatno trenutno žonglirate sa nekoliko poslovnih opcija. Kako Jupiter bude ušao u Blizance, možda ćete otkriti da naginjete više ka jednom putu, nego drugom. Naredna godina će vas ohrabriti da proširite svoju karijeru i plan delovanja. Međutim, možda ćete morati da napravite neke rezove povodom onoga na šta želite da se fokusirate tokom retrogradnog Jupitera.

Jupiter u Blizancima 2024: Vaga

Svako bi mogao biti vaš sledeći učitelj. Sledeća godina bi vas mogla izložiti novim poduhvatima ako ste otvorenog uma. Mogli biste preuzeti obrazovni poduhvat, poput mentorstva ili držanja kursa. Putovanje bi moglo biti vaš najbolji učitelj, posebno ako vam otvara pogled na svet. Bez obzira od koga učite ili gde idete, sigurno ćete naučiti nešto novo što se može primeniti na vaše duhovno putovanje.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Kako možete da dobro raspolažete finansijama? Mogli biste biti uzbuđeni zbog novih finansijskih poduhvata i mogućnosti, posebno ako imate ciljeve na umu. Ovo bi moglo biti mnogo za više zadataka. Možda će čak biti izazovno pratiti finansijske savete ako nekoliko ljudi savetuje različite metode i puteve. Budite u toku sa svojom finansijskom pismenošću da biste donosili najbolje odluke.

Strelac

Ima dosta ribe u moru, Strelčevi. Mnogo opcija će postati dostupno kada Jupiter u Blizancima blagoslovi vašu sedmu kuću posvećenosti, partnere i ugovore. Od sada pa do sledeće godine, vaše profesionalne i romantične prilike bi mogle da dožive promene. Mogli biste da proširite trenutnu vezu ili da pronađete nekog novog. To što znate šta želite vam može pomoći da izbacite nedostojne veze i obaveze.

Jarac

Da li možete da se nosite sa tim, Jarčevi? Možda ćete se osećati kao da imate mnogo posla, a tako malo vremena tokom ovog tranzita. Pre nego što uskočite, odvojite sekundu da udahnete. Jupiter u Blizancima će vam pomoći da svoju prilagodljivost i veštinu rešavanja problema iskoristite u svoju korist. Ako dobro igrate svoje karte, mogli biste da imate veoma produktivnu godinu.

Članak se nastavlja posle reklama

Jupiter u Blizancima 2024: Vodolija

Imaćete toliko čemu da se radujete, Vodolije. Jednom kada izađete iz zone udobnosti, vaš život bi mogao procvetati tokom ovog tranzita. Mogli biste se uključiti u nekoliko novih hobija i strastvenih projekata. Ukoliko isprobate nove stvari, to bi moglo da dovede do novih romantičnih prilika. Istraživačka energija bi vas mogla podstaći da budete seksualno otvoreniji i radoznaliji.

Ribe

Šta za vas predstavlja dom, Ribe? Sledeća godina bi mogla da promeni vaš život na načine na koje nikada ne biste očekivali. Možete da stvorite sopstvenu porodicu, bilo je da je biološka ili izabrana. Porodične veze bi takođe mogle da se promene na bolje. Mogli biste da imate sreće i da pronađete savršeno mesto da se skrasite.

jacoblund/GettyImagesPlus