Šta nam donosi mlad Mesec u Biku 2024. u sredu?

by | maj 6, 2024
Mlad Mesec u Biku 2024

Mlad Mesec u Biku 2024. donosi osnažujuću energiju zbog koje ćemo u potpunosti zakoračiti u sezonu utemeljenog optimizma.

U sredu 8. maja će doći optimistični mlad Mesec u znaku Bika kojim vlada Venera, planeta romantike i lepote. Ovo će vas ohrabriti da usporite i budete svesniji i prisutniji dok cenite veze koje greju vaše srce i detalje svakodnevnog života koji podržavaju sigurnost i blagostanje.

Šta nam donosi mlad Mesec u Biku 2024?

Skoro svaki mlad Mesec je prilika da se preispitate šta želite da postignete krećući se u budućnost, steknete jasnoću i postavite konkretnu nameru. Međutim, ovaj majski mlad Mesec je posebno prilagođen da vam pomogne da se prilagodite svojim potrebama. Bik poseduje sposobnost da se kreće kroz život anagažujući sva svoja čula da bi doživeli svet, a uz to su poprilično uporni i odlučni.

Ovaj mlad Mesec će vas ohrabriti na pozitivne promene i da prihvatite nova iskustva i preuzmete veću nezavisnost. Mlad Mesec će formirati i harmoničan trigon sa Saturnom što će vas inspirisati da postavite sebi ključna i važna pitanja.

Ovan

Ovaj mlad Mesec pada u vaš sektor novca. Bićete  inspirisani da proverite kako stojite sa budžetom i napravite reorganizaciju. Osim toga, usmerićete se ka onome što vam najviše znači, a vaša intuicija će biti oštrija nego inače i moći će da vas odvede u dobro pravcu za ostvarenje cilja.

Bik

Ulazak Meseca u vaš znak će vam pružiti priliku da razmislite o slici koju imate o sebi, ali i o tome kako vas svet percipita. Možda ćete biti inspirisani da stvorite sliku o sebi koja želite da ostanete zbog čega ćete se osećati i osnaženo. Posvećivanje sebi će vam doneti zadovoljstvo, a vrlo brzo ćete znati kako želite da postupite.

Mlad Mesec u Biku 2024: Blizanci

Blizancima će ovaj aspekt dati osećaj kao da stojite iza scene razmišljajući o tome kako tačno želite da se odigra vaš sledeći, veliki i hrabri potez. Iako ste ubeđeni u to da ćete biti oduševljeni onim što vam budućnost nosi, ovo je trenutak kada treba da se odmorite i napunite baterija.

Rak

Vaš fokus će biti usmeren na platonske veze, kao i na zajednice i timove čiji ste deo. Ako ste žudeli da se više povežete sa ljudima, sada ćete videti jasan put ka ostvarenju tih težnji. Ovo je takođe sektor dugoročnih želja, pa budite sigurni da ih imate na umu dok procenjujete svoje odnose i usmeravate se ka budućnosti.

Lav

Ovaj mlad Mesec će vas pokrenuti da preuzmete vođstvo na velikom projektu i da ostvarite svoje velike profesionalne ambicije ili da se povežete sa autoritetima u svom životu. Ako ste željni da vaš trud bude primećen i nagrađen, sada je vreme za to i sigurno ćete biti prezadovoljni uspehom.

Devica

Device će imati želju da daju prioritet upijanju novih znanja i iskustava. Iako imate tendenciju da uživate u svojim rutinama, bićete spremni da rizikujete kako biste bili emocionalno i mentalno zadovoljni. Razgovarajte sa svojim idejama i aspiracijama sa dragim prijateljem ili značajnom osobom.

Mlad Mesec u Biku 2024: Vaga

Tokom ovog mladog Meseca sagledaćete zajedničke finansijske ciljeve. Mogli biste i vrlo lako postati svesni onoga što pokreće vaše voljene i podstiče vašu sposobnost da radite zajedno. Zauzvrat ćete biti neterani da napravite plan igre za stvaranje zajedničkog cilja koji se odnosi na vašu vezu i zajednički prihod.

Škorpija

Ovaj mlad Mesec će vam skrenuti pažnju na vaše odnose jedan na jedan sa prijateljima, voljenima i možda jednom posebnom osobom. Bićete željni da zakoračite u sledeće poglavlje. To se može ticati pokretanja novog posla, saradnji na kreativnom poduhvatu ili podizanju vaše veze na viši nivo.

Strelac

Mlad Mesec će aktivirati vaš sektor zdravlja i svakodnevne rutine, što znači da je ovo idealno vreme da razmislite kako biste možda želeli da promenite svoju svakodnevicu. Bićete inspirisani da pristanete na nove projekte i da odbijete obaveze koje će vam biti previše. Posvetite se navikama koje poboljšavaju vaše blagostanje.

Jarac

Imaćete inspiraciju da podelite to kako se osećate sa svojim najbližima, Jarčevi. Ovo će biti i suština ovog mladog Meseca. Vera u to da razgovor može da učini mnogo je presudno, a ovo može povećati vaše samopouzdanje i ojačati vaše emocionalno blagostanje.

Mlad Mesec u Biku 2024: Vodolija

Bićete nestrpljivi da započnete novo poglavlje sa svojim najmilijima. Čak i ako to nije tako velik i hrabar potez ili veliki projekat preuređenja, mogli biste se osećati kao da emotivno ulazite u potpuno novu eru. Neophodno je da vodite brigu o svojim emocijama i da iscelite srce. Sve što budete radili u ovim danima, biće dobro nagrađeno.

Riba

Ovaj mesec povećava vašu radoznalost i želju da se povežete sa prijateljima i saradnicima. Nađite se i razmenite uzbudljive ideje za saradnju. Nebo će vam dati podršku kada je u pitanju transformacija sanjarskih ideja do kojih ćete doći iz praktičnih nacrta za postizanje nečeg konkretnog.

Mvltcelik/GettyImagesPlus