U ponedeljak Venera ulazi u Škorpiju: Javiće se ljubomora i posesivnost

by | decembar 2, 2023
Venera ulazi u Škorpiju

Venera ulazi u Škorpiju 4. decembra u ponedeljak i biće u ovom znaku do 29. decembra kada će preći u Strelca. Ovo će doneti značajnu promenu na ljubavnom planu.

Venerin prelazak u Škorpiju će nam doneti intenzivne emocije, strast i borbu za moć. Sa druge strane, ovaj tranzit nam nudi priliku da zaronimo duboko u naše želje i istražimo skrivene emocije i ojačamo intimne veze.

Venera ulazi u Škorpiju podstičući strast i promene

Jedan od glavnih uticaja ovog tranzita će pojačati emocije i strasti. Ljudi će iskusiti intenzivna osećanja kao što je strast i ljubomora. Sa druge strane, ovo može dovesti do dubljih i jačih veza. Međutim, Venerin ulazak u Škorpiju će se odraziti i na finansije. On može postaći finansijski rast, ali i nepotrebno trošenje novca. Pored toga, ovaj tranzit može doneti i niz promena. Evo kako će ova promena uticati na svaki znak ponaosob.

Ovan

Tokom ovog tranzita, Ovnovi mogu očekivati intenzivna emocionalna iskustva. Veliki broj predstavnika znaka će se morati suočavati sa posesivnošću i ljubomorom. Na finansijskom planu, Ovnovi moraju biti oprezni i izbegavati donošenje impulsivnih odluka. Ipak, želećete promene koje se tiču ličnog izgleda, a vrlo lako ćete se prepustiti i umetničkoj strani. Pristupite izazovima sa željom da učite i rastete.

Bik

Bikovi će osetiti veliku promenu za promenama. Na ljubavnom polju će imati povećanu želju za seksualnom intimnošću. Takođe, ovaj znak će poraditi na tome da produbi odnos sa partnerom. To bi moglo dovesti i do zajedničke finansijske dobiti. Međutim, Venerin ulazak u Škorpiju bi mogao dovesti i nesigurnost i suočavanje sa najdubljim strahovima. Budite svesni svojih postupaka i maksimalno iskoristite prilike koje vam se nude.

Venera ulazi u Škorpiju: Blizanci

Predstavnici ovog znaka će osetiti promenu u stilu komunikacije i potrebu za dubljim vezama sa drugima. Blizanci će se takođe osećati i privlačnijim i obraćaće više pažnje na estetiku. Pored toga, ovaj tranzit će doneti i želju za finansijskom stabilnošću. To će učiniti da razradite dobar finansijski plan za naredni period. Budite otvoreni ta promene i prihvatite svoje dublje želje i emocije.

Rak

Tokom ovog perioda, Rakovi će osetiti tenziju u odnosima. To će učiniti da predstavnici ovog znaka budu osetljiviji i emotivniji nego inače. Oni takođe mogu osetiti jaču želju za finansijskom stabilnošću tokom ovog tranzita što će ih podstaći da pokrenu režim štednje. Što se tiče ljubavnih odnosa, Rakovi se moraju čuvati ljubomore i manipulacije. Veoma je važno da ostanete uravnoteženi u ovom periodu.

Lav

Predstavnici ovog znaka će imati pojačanu želju za posvećenošću i lojalnošću svojih partnera. Lavove finansije takođe mogu biti pogođene jer može doći do neočekivanih finansijskih dobitaka, ali i gubitaka u narednom periodu. Ukoliko budete voljni da istražujete svoje skrivene želje, moguće je da će doći do ličnog rasta i razvoja. Obratite pažnju na instinkte i verujte svojoj intuiciji.

Devica

Tokom ovog perioda, Device će doživljavati intenzivne emocije koje će želeti da podele sa svojim partnerom. Biće im potrebna naklonost i podrška najmilijih zbog nesigurnosti koja će se pojaviti. Ovo će biti uzrok i ljubomori i posesivnosti koje će dovoditi do sukoba. Razmislite o svojim emotivnim potrebama i prenesite ih partneru na pravi način.

Venera ulazi u Škorpiju: Vaga

Tokom ovog perioda, Vaga može doživeti jaku potrebu da izrazi svoja osećanja i želje partneru. Društveni život će u ovom periodu biti posebno aktivan, ali predstavnici ovog znaka moraju da izdvoje vreme i za brigu o sebi jer bi mogli postati osetljivi i ranjivi. Na finansijskom planu će doći do novih prilika u vezi s investiranjem. Međutim, budite pažljivi sa donošenjem impulsivnih odluka.

Škorpija

Škorpije će biti posebno osetljive. Pokušaće da prodube svoj odnos sa partnerom, a to će rasplamsati i strast u vezi. One će želeti i da se suoče sa svojim strahovima što će dovesti do boljeg samopouzdanja ličnog rasta. Neki predstavnici će se boriti sa ljubomorom. Na finansijskom planu su mogući dobici i dodatni prihodi na poslu. Izbegavajte donošenje impulsivnih odluka.

Strelac

Na finansijskom planu će se Strelčevi suočavati sa veoma izazovnim situacijama. Pošto će u fokus doći zajedničke finansije, doći će i do čestih sukoba. Zbog toga je preporučljivo da Strelčevi izazivaju bilo kakve neporebne rizike. Na ljubavnom planu ćete osetiti pojačane emocije i strast. Ovo je vreme da se suočite sa skrivenim emocionalnim ranama i strahovima koji vas možda sputavaju.

Jarac

Jarčevi će tokom ovog tranzita biti fokusirani na postizanje svojih finansijskih ciljeva. Moguće je povećanje prihoda ili pronalazak novih puteva ka prilivu novca. Međutim, to ne znači da je rasipanje novca dobra ideja. Na ljubavnom planu će Jarčevi biti spremni da preduzmu veće rizike. Ukoliko osetite potrebu da poradite na svojoj duhovnosti, iskoristite je.

Venera ulazi u Škorpiju: Vodolija

Predstavnici ovog znaka će imati veliku potrebu da se povežu na dubljem nivou sa svojim partnerima i da istraže svoje najdublje veze. Pored toga, moguće je da će Vodolije privući nove ljude u svoj život zahvaljujući istim interesovanjima i vrednostima. Na ljubavnom planu, moguća je velika doza ljubomore. Takođe, postoji opasnost da će postati previše ranjivi ili da uđu u veze koje nisu zdrave za njih.

Ribe

Tokom ovog tranzita, Ribe će preispitati svoj odnos sa partnerom. Introspektivom će otkriti da li sadašnja veza zadovoljava njihove emocionalne potrebe ili ne. Ribe će takođe osetiti osećaj kreativnosti i inspiracije tokom ovog tranzita. Bićete posebno očarani lepotom. Predstavnici ovog znaka treba da raszmisle o svojim odnosima i da se fokusiraju samo na ono što im je zaista važno.

YakobchukOlena/GettyImageSPlus