Horoskopski znaci i Prvi maj: Ko roštilja, a ko kasni na uranak?

by | april 28, 2023
Horoskopski znaci i Prvi maj

Praznik rada se tradicionalno proslavlja obično u prirodi uz roštiljanje i piće. Otkrijte kako se horoskopski znaci i Prvi maj slažu.

Neki znakovi jedva čekaju ovaj dan da bi se opustili i uskočili u vodu, dok bi drugi radije ostali kod kuće i iskoristili vreme na neku produktivnu aktivnost. Pogledajte u nastavku kako vaš horoskopski znak obično provodi prvomajski uranak.

Horoskopski znaci i Prvi maj: Ko roštilja, a ko kasni na uranak?

Ovan

Pripadnici ovog znaka Zodijaka, Prvi maj uopšte ne doživljavaju kao dan koji je obično namenjen odmaranju. Ne, njihov vrhunac uživanja se uglavnom svodi na puštanje glasne muzike i uznemiravanju svih onih koji su došli u prirodu u nadi da će provesti poslepodnevne časove u miru. Bez problema će vam trubiti u 7 ujutru ispred kući jer jedva čekaju da krenu u avanturu.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Njihova strast prema hrani i piću Prvog maja dolazi do usijanja, pa Bikovi rado koriste ovu priliku da se prejedu jer niko neće moći da ih osudi. Obično se pripadnici ovog znaka nameću da pripremaju roštilj da bi na taj način uspeli da prezalogaje nešto pre svih.

Blizanci

Šašavi i prevrtljivi Blizanci uživaju da su centru pažnje ali nisu ljubitelji tako velikog društva jer im to otežava da se istaknu. Zato će se uvrediti ako ste neplanirano pozvali još neke prijatelje jer bi, kako oni tvrde, njihovo prisustvo trebalo biti dovoljno za zagarantovanu zabavu.

Horoskopski znaci i Prvi maj: Rak

Rakovi sve doživljavaju tako emotivno i vrlo su sentimentalni, čak i kada je Prvi maj u pitanju. Veoma im je važno da su u krugu najbližih i nemojte se iznenaditi ako do kraja večeru održe mali govor u kom će izraziti sreću što su svi na okupu.

Članak se nastavlja posle reklama

Horoskopski znaci i Prvi maj: Lav

Iako nije domaćin, podrazumeva se da su svi došli da vide Lava i čuju njegove uzbudljive priče o tome koliko je božanstven i obožavan. Vrlo verovatno je da će on odlučiti u ime svih ko dolazi, kakva će biti hrana i naravno, niko neće uspeti da dođe do reči.

Devica

Kao i obično, sve će organizovati do poslednjeg detalja. Od toga ko gde sedi do gramaže hrane po svakom članu društva. Ako očekujete Devicu na prvomajskoj proslavi, zagarantovano je da ćete prisustvovati bar jednom nervnom slomu zbog toga što se ispostavilo da nema dovoljno pribora za hranu ili da je, još gore, rasparen i sa totalno drugačijim šarama.

Članak se nastavlja posle reklama

Horoskopski znaci i Prvi maj: Vaga

Do poslednjeg trenutka neće moći da se odluče kakvu proslavu u stvari žele. Najradije bi se samo opustili u prirodi ali to za njih nije dovoljno fensi. Na kraju će ipak popustiti društvu ali će doći tip-top sređeni na roštiljanje. Par sati kasnije…

Škorpija

Vrlo su voljne da pripreme hranu, donesu piće, organizuju prevoz i smeštaj. Ali ako slučajno neko pronađe zamerku u njihovom mukotrpnom radu i požrtvovanju, napraviće haos i mogu postati vrlo agresivne. U takvim situacijama, moguće je da će pokupiti svoje stvari i otići kući.

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac

Strelčevima je Prvi maj vrlo često svakog dana jer se uvek nekako ispostavi da njihov posao završavaju drugi. Jednostavno se previše zanesu dok rade neke nebitne stvari ili se prosto zamisle, pa im ovaj praznik nije ništa mnogo drugačiji od radnog dana. Čak je moguće da će im u jednom trenutku postati dosadno.

Jarac

O ne, kakva nevolja nastaje ako se u poslednji čas promeni ekipa za isplaniranu zabavu ili zbog nevremena morate nastaviti druženje u zatvorenom prostoru. Očekuje vas drama i kukanje bez razloga koje će se smiriti kada počne da priča koliko je uspešan i kakve poslovne planove ima.

Članak se nastavlja posle reklama

Vodolija

Vodolije nisu preterano zainteresovane za tradicionalno druženje u prirodi. Ako se čak i nađu u takvoj situaciji, verovatno će odlutati u šumu za leptirom. Međutim, male su šanse za to jer su već neplanirano otputovale na vikend van grada ili su trenutno u autobusu i idu na koncertt omiljenog benda.

Ribe

Nema veze ako napolju baš i nije adekvatna temperatura i što je vreme oblačno, oni uskaču u vodu po svaku cenu.

 

Članak se nastavlja posle reklama

 

Miljana MomirovićViewApart/GettyImagesPlus