Idealne frizure za svaki horoskopski znak

Horoskop nam govori mnogo toga o našim unutrašnjim osobinama. Ovog puta, govorimo o tome šta zvezde kažu: koje su to idealne frizure za svaki horoskopski znak.

by | mart 12, 2023
Idealne frizure za svaki horoskopski znak

Horoskop nam govori mnogo toga o našim unutrašnjim osobinama. Izučavanjem karakteristika svog znaka možemo se pronaći u mnogim navedenim osobinama što nam može pomoći u donošenju raznih odluka. Ovog puta, govorimo o tome šta zvezde kažu: koje su to idealne frizure za svaki horoskopski znak.

Idealne frizure za svaki horoskopski znak

Ovan

Ovnovima uglavnom pristaju kratke frizure. Ovo se odnosi i na muškarce i na žene. Kod žena kratka kosa govori o posebnoj hrabrosti i jedinstvenosti. Međutim, ukoliko ste u horoskopu Ovan, a ipak preferirate dugu kosu, onda je često vežete u sportski rep. Zanimljivo je da uz vašu hrabru i jaku ličnost dobro idu sve boje kose, pa i one neobične na koje se ne usuđuje svako.

Bik

Uz vašu ličnost najbolje se slaže jednostavna i mirna frizura srednje dužine. Najbolje vam stoji prirodna boja i niste skloni da je često menjate. Gusta i zdrava kosa su za vas oličenje ženstvenosti.

Idealne frizure za svaki horoskopski znak: Blizanci

Vama je jako bitno da imate dužinu kose takvu da lako možete da se prilagodite raznim frizurama. Volite često da menjate izgled te jedan dan nosite konjski rep, a sledeći dan elegantnu punđu. Vama je veoma bitno kosom postižete česte promene u fizičkom izgledu.

Rak

Volite romantiku, tako da vam najviše prija kada je vaša kosa nežnog i romantičnog izgleda. Dobro vam stoje slatki pramenovi, a kada je u pitanju dužina, sve osim jako kratke kose dolazi u obzir. Omiljena frizura većine rakova su opušteni talasi.

Lav

Vi se uvek trudite da ne propustite neki od najnovijih trendova. Po vašem mišljenju svaka frizura vam dobro stoji i nema potrebe da se držite jedne. Jako volite da eksperimentišete i sa dužinom i sa bojom, ali i samom frizurom.

Idealne frizure za svaki horoskopski znak: Devica

Ne želite na svojoj glavi ništa što nije prirodno. Prirodna boja i uredna, raščešljana kosa su ono čemu se najviše divite. U svečanim prilikama odlučujete se za nisku punđu.

Vaga

Volite da vam frizura bude elegantna, ali vaša neodlučnost nekada dovede do toga da posle nekoliko dana sa elegantnom kosom, na posao dođete sa neurednim repom. U svakom slučaju, prvenstveno se odlučujete za klasične frizure koje po vama nose ženstvenost i eleganciju.

Škorpija

Volite da ostavite utisak ozbiljnosti i opasne dame. Najviše volite da nosite tamnu boju kose, čak i potpuno crnu. Omiljena frizura vam je ili puštena ravna, ili visoki rep. Birate srednju ili dužu kosu kako biste mogli da menjate frizure.

Idealne frizure za svaki horoskopski znak: Strelac

Sa jedne strane volite da ispratite najmodernije trendove, dok sa druge volite romantične vrizure sa pletenicama. Najbitnije vam je da imate zdravu kosu kojom se možete pohvaliti.

Jarac

Volite stroge minimalističke frizure. Ne želite nikakve naglaske, već samo što jednostavniju i što uredniju kosu. Najviše vam odgovaraju bob frizure.

Vodolija

Volite da usklađujete raspoloženje i oblik kose. Česte promene su vaš zaštitni znak, a karakteristično je za vas da uključite maštu kada odete kod frizera. Asimetrija, neobične boje i pramenovi su vaši omiljeni postupci kada je u pitanju promena frizure.

Jovana Jevtićwideonet/ GettyImagesPlus