Neće moći da vam odoli: Kako da privučete njegov horoskopski znak?

by | avgust 19, 2023
Kako da privučete njegov horoskopski znak

Jednima je važno da budete uspešni, dok je drugima jedino značajno da ih slušate. Otkrivamo kako da privučete njegov horoskopski znak.

Neće moći da vam odoli: Kako da privučete njegov horoskopski znak?

Ovan

Rasplamsajte varnice. Ako uspete da privučete njegovu pažnju i suviše mu bude lako da vas osvoji, nećete mu biti zanimljivi. Ali zapamtite: Ovan ne toleriše narađenja i ne govorite mu šta da radi. Ako sumnja i na najmanje suprostavljanje u vašem tonu, to može da eskalira z konflikt. Ovnu je potrebna jaka partnerka koja može da izdrži njegov temperament.

Kako da privučete njegov horoskopski znak: Bik

Pružite Biku udobnost, luksuz i stabilnost. Ili mu bar obećajte sve. Sa njima nema mesta žurbi, zato ne požurujte stvari. Nikada ne kritikujte njihov izgled, navike, omiljene stvari, dom i roditelje, već baš suprotno – hvalite ga i sve što mu je važno i osvojićete ga. Ali zapamtite, cilj svakog Bika je da u blizini ima uspešnog i bogatog partnera koji može da isprati njegovu želju sa prefinjenim životom.

Članak se nastavlja posle reklama

Blizanci

Zainteresujte ih. Uvek osećaju glad za informacijama, žele da znaju sve i o svima. Nikada ih ne prekidajte u razgovoru, naročito ne grubo. Najčešće nisu baš osetljivi, ali ovo mogu ozbiljno da shvate i izgube svu želju za komunikacijom sa vama. Blizanci su puni ideja i interesovanja za avanturu. Veza sa takvom osobom će ih veoma usrećiti.

Rak

Pružite im brigu, nežno im pokažite svoje emocije. Prvo bi trebalo da budete brižni prema njima i prepuni ljubavi, a onda da se pretvarate koliko ste slabi i bespomoćni. Na kraju će oni požuriti da vas „spasu“ i štitiće vas zauzvrat. Glavno je da ih ne požurujete. Sve u svemu, ovo su idealni partneri. Njihova izabranica dobiće sve: dobru komunikaciju, brigu i ljubav. Porodica je za njih najvažnija.

Lav

Usmerite svu svoju pažnju ka njima, i oduševljeno ih hvalite od glave do pete. Izbegavajte primedbe, naročito o izgledu! Lavovi svojevoljno posežu za onima koji će im u budućnosti pružiti kraljevski život, neće stati i nastaviće da osvajaju nove visine. Stoga, povucite dugoročne perspektive i opišite sve poklone koje ćete potom nastaviti da im bacate pod noge. Lav ima potrebu da zablista, pa očekuju da im partner pruži tu priliku.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Devica neće ni podići obrvu ako sumnja u vas. Zapamtite: samo Devici je dozvoljeno da gunđa i kritikuje ali vama ne. Devica mrzi da bude prevarena. Nikada ne raspravljajte o njima iza leđa – čim saznaju za to, momentalno će vas izbrisati iz svog života. Jednom za svagda. Generalno, možete da razgovarate sa njima o svemu. Razumeće, podržavaće i, kao mudre sove, davati savete. Oni su saputnici, najbolji prijatelji, ljubavnici za svoje polovine. Tretirajte ih sa razumevanjem i strpljenjem – a onda će vam zasigurno uzvratiti sa mnogo ljubavi.

Kako da privučete njegov horoskopski znak: Vaga

Uvek im je potrebno društvo. Budite blizu, ali ne previše. Vaga jednostavno ne podnosi krike, tvrdnje i bilo kakav negativan odnos prema sebi i drugima. Taktičnost i učtivost su glavna pravila u komunikaciji sa njima. Vaga je šarmantna, ali najčešće bespomoćna u svakodnevnom životu. Pomozite im oko kuće, sa hranom ili odećom. Lepota i estetika su Vagama veoma važne, pa pokušajte da uvek budete sređeni i dobro namirisani.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Ne: glasine o njima ili njihovim voljenima. Da: misteriozne priče o drugima. Bolje je izbeći zanemarivanje i podsmeh. Sarkazam obožavaju ali ne kada se radi o njima. Generalno, Škorpija može svakoga da prevari, pa standardne šeme ne funkcionišu sa njim. Samo se lepo ponašajte i budite srećni što je idealan partner obratio pažnju na vas (prema Škorpiji, naravno). Možda, posle nekog vremena, shvatite da ti je teško u ovoj vezi… Ali biće prekasno.

Strelac

Pretvarajte se da vas uči životu, da su ti potrebne ove lekcije koje ima za vas. Uključite se u sva zajednička putovanja. Trčite za njim da naučite nove stvari – inače će neko drugi da zauzme ovo mesto. Ne poredite Strelca sa drugima. Shvatite, on je siguran u svoju genijalnost i jedinstvenost. I ako se usudite da to preispitate… Samo izbrojte do pet, otvorite oči: uživajte u odsustvu Strelca u svom životu.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako da privučete njegov horoskopski znak: Jarac

Da li ste primetili neke nedostatke u njegovom životu ili, još gore, u radu Jarca? Samo ćutite! Nikad ih ne nazivajte lenjim i neubedljivim. Čak i ako to prevedu u šalu, i dalje će biti kivni. Nisu osvetoljubivi, samo imaju dobro pamćenje. Jarčevi imaju jasno razumevanje kakva porodica treba da bude. Jarac će pažljivo izabrati odabranog, prema listi njegovih zahteva. A ako se ispostavi da partner nije tako idealan, onda će ga on lako „napumpati“ na željeni nivo.

Vodolija

On je inovator, zato mu dajte potpunu slobodu. Ponudite što više zajedničkih aktivnosti i očaraćete ih. Generalno, Vodoliji je najlakše pristupiti. Samo morate da budete neobični za njih. Drugačiji od svih koje su poznavali pre vas. Jedina stvar koja ih stvarno uznemiri je ignorisanje. Bolje je slušati bilo koju njihovu priču, diskutovati i klimati glavom, ali ne ćutite.

Članak se nastavlja posle reklama

Ribe

Dajte im dubinu. Da ne biste naljutili Ribe, nemojte se previše praviti pametni. Neće se odmah pokazati, ali će drastično smanjiti interesovanje za vas. A ako napravite primedbu nezadovoljnim tonom, onda ćete definitivno zauvek oterati nežne Ribe od sebe. Potreban im je partner kao kameni zid: ekonomski stabilan, romantičan i zanimljiv. U suprotnom, Ribe će otplivati, a da se ni ne oproste.

Miljana Momirović Antonio_Diaz/GettyImagesPlus