Magični datum 23.02.2023: Šta nam donosi ovaj poseban dan?

by | februar 22, 2023
23.02.2023

Verovatno ste primetili brojke koje su u zanimljivom redosledu. Međutim, zašto se ovaj datum naziva datumom „ogledala“ i zbog čega je 23.02.2023. poseban dan?

Zašto je datum 23.02.2023. poseban?

Datumi „u ogledalu“ imaju posebno značenje. Retki su slučajevi kada datum možete da čitate na isti način i s leva na desno i s desna na levo.  Dok se neki plaše ovih datuma, drugi ih vide kao povoljne za rast. Ovaj dan je skoro najnažniji i najenergičniji dan u godini. Na ovaj datum 23. 02. 2023. aktiviraju se četiri arkane (1, 5, 19. i 10.). Svaka arkana ima svoj uticaj koji možemo poboljšati ili umanjiti. Šta nam je činiti?

Donesite odluke u obrazovanju

Prva i peta arkana su povezane sa našom sposobnošću da shvatimo novo znanje.To znači da je ovaj datum idealan za počinjanje novih projekata koji se odnose na obrazovanje Ako razmišljate o studijama ili novom obrazovnom kursu, 23. 02. 2023. je pravi dan za donošenje odluke. Pored učenja, ove arkane su odgovorne i za besedništvo i rad sa rečima. Dakle, govornici spremite se na ovacija ako imate važan govor.

Članak se nastavlja posle reklama

23.02.2023.

Zasijajte!

Laso broj 19. predstavlja laso Sunca. Zato je na ovaj dan važno da zasijate. Nastupi u javnosti su prava prilika da pokažete svoje najbolje. Uspeh je zagarantovan. Ovog dana treba i da poželite želju, pod uslovom da su iz srca i da verujete u njihovo ispunjenje. Samo ako čvrsto verujete u njih onda će se ispuniti. Optimizam i čvrsta namera ovde igraju ključnu ulogu.

Donosite odluke u vezi sa novcem i nekretninama

Laso broj 10. se odnosi na nekretnine i novac. Ovog datuma skoro sve komercijalne transakcije će biti urađene sa velikim uspehom. Ne propustite priliku da rešite stambeni problem ili da okrenete vaše stambeno pitanje. Sve što budete radili s novcem, radite pametno!

Članak se nastavlja posle reklama

Dakle, magični datum 23.02.2023.  nam donosi mnogo prilika koje treba da iskoristimo. Verujte u sebe i donesite krupne odluke koje se tiču obrazovanja i ne zaboravite da verujete u ispunjenje želja.

Anna Solovei/GettyImagesPlus, Halfpoint/GettyImagesPlus