Kako privući novac? 6 rituala koji vam mogu pomoći

by | februar 10, 2023
Kako privući novac

Kako privući novac? Jednostavno isprobajte neki od rituala da biste povećali materijalno blagostanje i profit.

Najvažnije je da se jasno pridržavate pravila i sprovedete neophodne radnje, u svetlu, dobrog raspoloženja. Zapamtite da je važno ne samo da koristite jedan od načina za privlačenje finansija, već i da radite u ovom pravcu.

Kako privući novac? Rituali za povećanje blagostanja

Sve predstavljene metode će vam dati energiju za buduća dostignuća i napredak u karijeri.

Lunarno punjenje

Ovaj ritual će zahtevati svu gotovinu koja je u vašem novčaniku. U noći punog meseca izvadite sav papirni i metalni novac iz novčanika i stavite ga na prozorsku dasku kako bi mesečina padala na vaš pošteno zarađeni novac. Postojeće bankovne kartice se mogu dodati novčanicama i kovanicama. Celu noć vaša sredstva se pune energijom noćne zvezde, a ujutru se vraćaju u novčanik. I tako – tri noći zaredom. Nakon rituala, obavezno koristite gotovinu. Novac mora da radi! I ne oklevajte, potrošeni iznosi će se sigurno umnožiti, barem dvaput, i vratiće vam se.

Vizuelizacija toka gotovine

Uzmite potpuno nov novčanik u srebrnoj ili zlatnoj boji, stanite ispred prozora u ponoć, uzmite novčanik u obe ruke, otvorite ga i prinesite srcu. Zatvorite oči i zamislite snop zlatne svetlosti koja se spušta sa vrha glave do vrhova nožnih prstiju i njome ispunjava vaš novčanik. Ovo je novčani tok koji će vam stići tokom 2023. Zamislite detaljno na šta ćete potrošiti sve veći prihod. Ili pročitajte mantru da biste privukli bogatstvo.

Nakon toga stavite jednu kap aromatičnog ulja pačulija i jednu kap borovog ulja u novčanik. U prodavnici novca možete postaviti talismane od prirodnog kamenja (ćilibar, jaspis, ametist, malahit, topaz). I pobrinite se da to uradite kako treba! Držite papirne novčanice odvojeno od kovanica i kartica. Za bonus i diskontne kartice prodavnica izaberite poseban odeljak.

Kako privući novac bojama

Crvena je boja za novac, pa se slobodno okružite crvenim predmetima i dodacima. Možete pokušati da nosite totalno crveno ponedeljkom i četvrtkom, ali ne preterujte sa nijansama u ostalim danima. Za odeću su dovoljne jedna ili dve stvari ove boje, na primer, šal i rukavice, kaiš i narukvice, tašna i minđuše.

Magija novca: Koje boje treba da bude vaš novčanik prema Zodijaku?

I obavezno isprobajte jednostavnu praksu tokom prve novogodišnje nedelje. Svaki dan od sedam prebrojite crvene predmete i stvari, bilo da ste u šetnji, kod kuće, na zabavi ili u kafiću. Videli ste nešto crveno? Gledajte u taj predmet pet sekundi. Ova vežba privlači novčanu energiju u vaš život.

Ne štedite

Verujte Univerzumu i napravite jednostavnu materijalnu želju koju možete sebi priuštiti neku sitnicu od svoje plate. Prvih dana od plate je i ispunitee, ne štedeći za to ni truda ni novca. Mali, ali prijatan poklon može biti odlazak u kozmetički salon, spa centar, kupovina tašne ili cipela, putovanje. Glavni uslov: ne štedite i ne žalite novac, sigurno će vam se vratiti. Ovako pumpate svoje finansijske kapacitete i dajete Univerzumu znak da ste spremni da povećate svoje prihode.

Kako privući novac čišćenjem?

Odavno je primećeno da se novac ne nalazi u prljavoj kući. Stoga redovno spremanje čisti prostor od negativnosti i nepotrebnog smeća, što ne dozvoljava da raste materijalno bogatstvo. Tri dana pre Nove godine počnite da dovodite kuću u red. Prvo, očistite najteže i najprljavije prostorije – kupatilo, toalet, kuhinju. Zatim pređite na hodnik, dnevni boravak i spavaće sobe. Ako živite u privatnoj kući, ne zaboravite na tavane i podrume. Nakon toga možete sprovesti postupak fumigacije prostorija sa začinskim biljem (majčina dušica, bosiljak, peršun ili kopar) ili borovim granama. Negde na ulazu obavezno stavite kasicu prasicu i svaki put kada se vratite kući dajte joj kusur koji vam se tokom dana nakupio u džepovima.

Znak beskonačnosti kao simbol novca

Osam, koji je takođe znak beskonačnosti, odgovoran je za privlačenje sreće i bogatstva. Ustanite rano ujutru i nacrtajte ovu cifru olovkom na levom dlanu. Kada crtate, zamislite kako trošite svoj profit bez nepotrebnog kajanja. Šetajte sa znakom beskonačnosti ceo dan, a zatim isperite hladnom vodom i sapunom. Tako će vaše misli ostati hladne i omogućiće vam da pronađete najbolji način da zaradite novac, a sva sredstva koja vam dolaze su čist novac. Takav ritual ne bi trebalo da se izvodi više od jednom nedeljno.

Lepota i zdravljedragana991/iStock/Getty Images Plus via Getty Images