Muškarci Zodijaka koji će vas lako izmanipulisati: Njih se posebno čuvajte

by | 4 oktobra, 2023
muškarci manipulatori u horoskopu

Ukoliko želite ozbiljnu vezu bez igrica, morate da se klonite neozbiljnih momaka. Ovo su muškarci manipulatori u horoskopu i sa njima morate biti posebno oprezni.

Muškarci manipulatori u horoskopu: Oni će vas lako obmanuti

Ghosting je ovim muškarcima horoskopa jedna od najboljih veština. U jednom trenutku obećavaće vam kule i gradove, u drugom će zaboraviti da ste ikada postojali. Iako sa njima sreća nije nemoguća, morate vašoj vezi dati vremena kako bi se pokazale njihove iskrene namere. Vrlo lako će vas ubediti da ste vi savršena žena kojoj niko ne može ni prići, a onda će odjednom te reči izgubiti na značaju. Nemojte se iznenaditi ako reči koje je govorio vama bude govorio drugoj ženi. Ovi znakovi su muškarci manipulatori.

Strelac

Muškarac Strelac tačno zna šta želi. Barem dok se ne predomisli. Oni će vas obasuti obećanjima i velikim rečima koje će učiniti da se osećate kao da ste ljubav njegovog života.  Ipak, to neće dugo trajati. U tren oka, sve će se okrenuti i on će vam govoriti da je napravio pogrešan izbor i da više nisu zaljubljeni u vas. U međuvremenu, dok bi pokušavate da shvatite šta se dešava, on je već našao zamenu.

Muškarci Zodijaka koji su manipulatori: Ovan

Ovnovi su strastveni i obožavaju da budu u centru pažnje onoga ko ih privlači. Međutim, igra je zanimljiva dok traje. On će sve učiniti kako bi vas ubedio da je on muškarac vašeg života. Biće veoma uporan i nemilosrdan. Ipak, onog trenutka kada popustite, strast će veoma brzo izbledeti. Zainteresovanost za vas će proći, a on će imati još jedan uspeh u nizu i već će biti u potrazi za sledećim.

Škorpija

Da, možda niste ovo očekivali, ali i Škorpija je na listi manipulativnih muškaraca Zodijaka. Za Škorpije važi da su pouzdane i čvrste u svojim izborima. Da, ali ako ste baš vi njihova srodna duša. Ono što se često zaboravlja kada su Škorpije u pitnaju jeste da su oni opsednuti strastima i vrlo lako bi mogao da poludi za ženom koja ga seksualno uzbuđuje. Međutim, ako se ona ne uklapa u kalup savršene žene kakvi oni imaju u glavi, kad zadovolji svoju strast, on će je napustiti.

g-stockstudio/GettyImagesPlus