Najgori horoskopski parovi: Ovi znakovi se non-stop svađaju u vezi

by | april 25, 2023
Najgori horoskopski parovi

Oni su potpuno drugačijeg temperamenta, uživaju u različitim stvarima i zaista nisu jedno za drugo. Pre nego što se razočarate, otkrijte koji su najgori horoskopski parovi.

Najgori horoskopski parovi: Ovi znakovi se non-stop svađaju u vezi

Ovan i Bik

Ovnovi su aktivni, prilično temperamentni i spontani ljudi. Zbog toga jednostavno ne mogu da sede u mestu. Ovaj znak ne toleriše kada je njihov partner suviše miran. Iz tog razloga, Bikovi su njihova najveća noćna mora. Razuman, temeljan i uglavnom miran Bik ceni priliku da malo uspori i provede vreme u samoći. Time izaziva neobuzdanog Ovna. Teoretski, takvi konflikti bi mogli da se reše na bezbedan način, ali Ovan često sebi dozvoljava previše i ide preko granica. Zbog toga se ovi znaci često raskidaju, a ako prevaziđu problem, njihov odnos postaje neverovatno stabilan.

Jarac i Ribe

Svađe između predstavnika ovih horoskopskih znakova su tipičnan sukob pragmatičara i sanjara. Jarčevi, po pravilu, traže logično opravdanje u svemu i ne vole prazne razgovore. Ribe su za njih fantomska stvorenja čija je glava u oblacima. Zapravo, maštovitost i promišljenost Riba uopšte ne znači da nemaju analitičke veštine i da ne rezonuju senzibilno – već samo da ovaj horoskopski znak ima svoj, poseban pogled na sve što se dešava u okolini. Ribe jednostavno ne mogu da shvate zašto postoje samo dva mišljenja – Jaračevo mišljenje i pogrešno. Budući da su na različitim planetama, takvim partnerima je teško da prihvate svoje protivnike i izgrade iskrene odnose – često se jednostavno ne razumeju.

Vodolija i Blizanci

Možda vam se čini da dva vazdušna i objektivna znaka ne mogu biti u konfliktu jedni sa drugima. Ali ne i kada su Blizanci i Vodolije u pitanju. Blizanci ne mogu da žive bez komunikacije: okružuju se prijateljima i spremni su da skakuću sa jedne na drugu zabavu. Ali Vodolija to ne može da razume. Ona mora s vremena na vreme da se „napuni“ u mirnoj atmosferi i uživajući u samoći. Čudno je, ali Vodolije ne razumeju impulse Blizanaca, smatrajući ih nepouzdanim i prevrtljivim. Za njih je provokativan izgled poslednja stvar koju žele da vide kod partnera.

Najgori horoskopski parovi: Lav i Devica

Dok tipični Lav prihvata znake pažnje od oduševljene publike, tipična Devica je vrlo užasnuta ovim. Zatvorenim i samokritičnim Devicama je teško da se prilagode Lavu. Svaki susret sa njima je pravi izlaz iz njihove zone komfora. Takvi parovi često raskidaju jer Lav iskreno ne razume: kako ne želite sebi da učinite čast da budete verni partneri tako prelepe osobe?

Najgori horoskopski parovi: Strelac i Rak

Rakovi možda deluju zatvoreno, nepristojno pa čak i brutalno ali zapravo se često ispostavi da su ranjivi i osetljivi. Lako se vezuju za partnera i vole da budu u vezi, čak i ako samo nekoliko dana poznaju partnera. I dobro je ako jedan od njih nije Strelac, jer je ovaj horoskopski znak sušta suprotnost Raku. Duhoviti i društveni Strelci radije se ne vezuju tako lako, visoko cene slobodu u ljubavi, kreativnosti i karijeru. Takvim parovima je lakše da raskinu nego da izdrže bol što moraju da žrtvuju svoje principe.

Vaga i Škorpija

Vaga je majstor za stvaranje udobnog okruženja oko sebe, koje mukotrpno grade, pronalazeći balans između svojih potreba i okoline. Kada ovaj idealan svet napadne oštru Škorpiju, spremnu da traži višu pravdu, Vaga prestaje da bude slatka i žuri da brzo pobegne od takvog partnera. S druge strane, promišljene misteriozne Škorpije mogu biti nezadovoljne pasivnošću Vage, smatrajući ih površnim i bezdušnim znakom. Takvi parovi se brzo prepoznaju i rastaju bez žaljenja – osim što su Škorpije prepune žalbi, koje rešavaju u sledećoj vezi.

Miljana Momirovićfizkes/GettyImagesPlus