Najnesrećniji horoskopski znakovi u julu: Nema više toleracije za vas!

by | jul 3, 2023
Najnesrećniji horoskopski znakovi u julu

Naoružajte se strpljenjem i promenama jer dolazi težak period koji nećete lako prebroditi. Ovo su najnesrećniji horoskopski znakovi u julu.

Nije potrebno da paničite ili da se plašite, već budite malo oprezniji i spremni da rešite sve probleme koji vam se nađu na putu. Ovog meseca budite posebno obazrivi prema tome kako se ponašate prema svom partneru ali obratite pažnju i na odnos sa kolegama.

Najnesrećniji horoskopski znakovi u julu: Nema više toleracije za vas!

Ribe, ne preterujte

Mars divlja u vašem znaku i prilično će vam biti otežani i ljubavni i poslovni odnosi. Što pre napustite svoj pasivni stav i prepoznate da postoje i drugi koji imaju potrebe, pre će prestati sukobi i svađe sa kolegama i partnerom. Priznajte da mnogo puta ne možete razaznati granice i prioritete. Ali ako počnete da tražite izgovore kao što su: „Nisam shvatio“, „Nisam znao“, „Nisam primetio“, „Zaboravio sam“, budite spremni da budete odgovorni za sve što vam sledi. Oko 20. jula doći će do haosa i raskida!

Članak se nastavlja posle reklama

Najnesrećniji horoskopski znakovi u julu: Device, na teškoj ste raskrsnici

Mars u vašem znaku nametnuće red i organizaciju zbog koje nećete tolerisati izgovore i izbegavanja. Međutim, oko 20. jula, sledi kazna za vašu nezahvalnost i činjenicu da ne možete da se pomirite sa nesavršenostima ili navikama drugih ljudi u važem životi. Po pitanju veza i seksualnih odnosa, potiskivaćete ih i potpuno izbegavati do ne dođe do krajnjeg pucanja i vaše usamljenosti. Najgori dani u meseci za vas su 10, 17 i 21. jul.

Strelčevi, previše ste se opustili

Leto vas je uhvatilo i previše ste se opustili ali Mars u Devici, od 10. u mesecu, naći će način da vas postroji, pošto će vas neozbiljnost na poslu dovesti pred ozbiljne probleme i sukobe sa nadređenima. Samim tim, ako ne želite da izgubite sve što ste stekli, uozbiljite se! S druge strane, ni ljubavni odnosi, a ni finansije neće biti mnogo bolje jer ste preterali sa svojom opuštenošću. Upozorenje će se desiti 10. jula, dok ćete se 17 i 21. suočiti sa krizom.

Najnesrećniji horoskopski znakovi u julu: Bliznaci na strelištu

Mars će se smestiti u vašu 4. kuću od 10. u mesecu, stvarajući situacije beskonačnih sukoba, kako sa porodicom, tako i sa poslovnim parnterima. Ukratko rečeno: biće haosa. Budući da je već sve palo u vodu, popravljanjem ili pokušavanjem da nešto promenite će samo istrošiti vašu energiju i vreme. Oko 20. jula borićete se još više, pošto se i vaš profesionalni život može naći na meti. Krizni dani u meseci za vas su 10, 17 i 21. jul.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac, Rak, Vaga i Ovan nemaju drugog izbora

Vas četvoro pripadate listi, samo ako ste rođeni pred kraj horoskopskog znaka. Za vas jul počinje sa neprijatnim iznenađenjima i neočekivanim problemima po pitanju finansija i ljubavi. Pluton preuzima vlast u Jarcu i kao vulkan koji se budi počeće da „spaljuje“ vašu profesionalnu, porodičnu i ljubavnu vezu. Prvi put će se dogoditi 10., zatim će uslediti Mlad mesec 17. koji zahteva da jednom za svagda završite sa svojom nepravdom i preuzmete stvar u svoje ruke 21. jula. Pored toga što pokazujete snagu i mentalnu izdržljivost, shvatite da nemate izbora nego da napravite promenu.

Miljana Momirović Andrii Iemelyanenko/GettyImagesPlus