Ona je najnežniji i najženstveniji znak Zodijaka, ali uopšte nije svesna svoje privlačnosti!

by | oktobar 18, 2016

Nežna, brižna, senzualna, senzibilna, intuitivna, požrtvovna, saosećajna, sentimentalna, druželjubiva, topla, romantična, odana, maštovita…

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Njena misija na ovom svetu je da pomaže drugima. Izuzetno je osetljiva na potrebe drugih – u današnjem svetu uzimanja njoj je važnije davati – ali ne dopušta da bilo ko iskorišćava njenu dobrotu i večitu spremnost da pomogne. Na prvi pogled čini se mirna, ali u sebi krije veliku strastvenost i osećajnost.

Ona je rođena u znaku Ribe.

Radoznalo posmatra i analizira sve što se događa oko nje, ali i ono što se događa u ljudima, i u svemu traži dublji smisao. Život bez duhovnosti za Ribu je nezamisliv. Najveća je sanjarka u Zodijaku, i od realnosti sposobna je da brzo pobegne u vlastiti svet sanjarenja u kom može da bude šta god poželi. Neki smatraju da tako beži od problema; drugi pak veruju da je jednostavno našla kreativan način na koji se nosi s problemima.

Veze

Ništa drugo ne daje ženi Ribi veći osećaj potpunosti nego kada je zaljubljena. Po prirodi je stidljiva i nema ništa protiv toga da ima dominantnog partnera, odnosno da je u vezi pokorna. Najveću sreu pruža joj mogućnost da udovoljava voljenoj osobi.

Tajno oružje Ribe u zavođenju je da se čini nedostupnom i rezervisanom jer zna da će tako delovati tajanstveno i učiniti da je njen udvarač poželi još više. Miroljubiva je, i voli opuštene ljubavne veze u kojima nema potrebe za svađama i prepirkama.

Njen idealan partner je onaj koji je inspiriše, štiti i, kada je potrebno, spušta na zemlju iz njenih maštanja. Velikodušna je i obožava da ugađa partneru.

Pročitajte i… Veliki nedeljni horoskop: Vage moraju da trpe jednu osobu, a Škorpija – pravac lekaru!

Kliknite na sledeću stranicu… 

Foto: Guliver/Getty images

Foto: Guliver/Getty images

Prijateljstvo

Odana je prijateljica kojoj su dobrobit i sreća ljudi koje voli važniji od vlastite dobrobiti i sreće. Žena Riba uvek je tu za svoje prijatelje i kad god treba biće im potpora i rame za plakanje. Ona je najbrižniji prijatelj kog bilo ko može da ima. Zahvaljujući jako izraženoj intuiciji znaće kako se njen prijatelj oseća pre nego što on sam shvati vlastite osećaje.

No, ponekad može da izgleda kao da izbegava svoje prijatelje! To ne treba shvatiti lično… Naime, Ribi je potrebno vreme i za sebe, a kako teško kaže „ne“, radije će se samo povući nego da odbije prijatelja. Nakon što zadovolji svoju potrebu za samoćom opet će raširenih ruku dočekati ljude do kojih joj je najviše stalo.

Izgled

Ono što ćete prvo primietiti na ženi Ribi je šarmantan osmeh, očaravajuće krupne sanjive oči i gotovo hipnotišući pogled, te melodičan glas. Često deluje zamišljeno i kao da gleda negdje u daljinu. Prosečne je visine i građe, a nije neuobičajeno i da žena Riba ima koji kilogram viška što je samo dodatan plus njenoj ženstvenosti i senzualnosti.

Čitava njena spolajšnjostr odaje utisak mističnosti, dobroćudnosti i mirnoće, a sposobna je da izgleda drugačije svaki put kada je vidite. Obično je vrlo duga i svilenkasta kosa njen ponos. Ona voli romantičan i nežan stil odevanja, kakva je i ona sama zapravo – lišen grubosti i strogoće.

Obavijena svojom eteričnošću, žena Riba često uopšte nije svesna – koliko je zapravo privlačna.

Pročitajte i… Pazite se ljubavi sa muškarcima u ovom znaku. Oni su strastveni do bola, ali čudni i opasni


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: