Ovim horoskopskim znacima se smeši brak do kraja leta

by | jul 14, 2016

Zvezde poručuju da će tokom leta 2016. godine neki znaci imati više sreće u ljubavi.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Vodolija

Pripadnici ovog znaka imaju najveće šanse da ozvaniče svoju vezu. Mnoge žene rođene u zanku Vodolija će se ostvariti u ulozi majke, jer su preostali najtopliji meseci u 2016. godinu posebno povoljni kada je reč o porodičnim vezama.

Pročitajte i… Astro saveti: Šta svaki horoskopski znak treba da proba u seksu i ljubavi ovog leta?

Ovo će biti posebno plodan period za pokretanje ozbiljne veze, dok je za parove koji su bili u vezi za dugo, ovo savršeno vreme da kažu sudbonosno „DA“.

Kojim se još horoskopskim znacima smeši brak do kraja leta pročitajte na sledećim stranama… 

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Rak

Leto će biti veoma povoljno kada su u pitanju ljubavne veze za većinu Rakova. Oni će konačno uspeti da se iz lošeg odnosa izvuku ili će formalizovati nešto što su dugo želeli!

Pročitajte i… Bez ljutnje molim: Evo kakav je zaista vaš horoskopski znak

Nežni i emotivni Rakovi žude za brakom i vernim partnerom, tako da će tokom leta upoznati nekoga upravo takvog. Ako ste razmišljali o vazdušnom znaku na neko vreme, u julu 2016. godine možete imati nezaboravne trenutke koji obećavaju ozbiljnu vezu!

Foto: Albumarium

Foto: Albumarium

Lav

Iako vatreni Lavovi misle da njihovo vreme da se skrase još nije došlo, leto 2016. će ​​ih totalno zbuniti! Tokom leta njihova komplikovana situacija će se konačno rešiti i sve će biti jasnije nego ikada! Jul i avgust, koji su obično njihovi meseci, doneće mnogo smeha, ljubavi, i takođe predloga!

Pročitajte i… Tačno vreme rođenja određuje vaš karakter

Za Lavove koji su bili u vezi neko vreme, ovo će biti pravo vreme da se kaže „DA“ ili barem razmisli o tome, dok oni koji su sami mogu očekivati fatalnu ljubav kojoj neće biti u stanju da se odupru!

Tagovi: